O verisoara din partea mamei a venit in vizita la mine duminica. Nu ne-am vazut de mult timp. In ultimul timp nu am mai vorbit prea mult. Nu stiam ce e cu ea , simteam ca ceva este in neregula. Am lasat-o in pace, nu am fortat-o sa-mi spuna nimic. Am stiut ca o sa-mi zica ea la momentul potrivit.

Duminica am v?zut-o trista, si mai slaba cu cateva kilograme. M-am ingrijorat putin, dar am lasat-o sa-mi povesteasca singura despre necazul ei. Dupa cateva minute de conversatie placuta, ea a tacut putin si s-a intristat. Apoi a inceput sa-mi spuna ca avea probleme cu sotul ei, a inselat-o acum cateva luni si relatia lor s-a racit.

Am ramas cu gura cascata cand am auzit asa ceva. Nu am vazut in viata mea oameni mai indragostiti decat cei doi. Au avut o nunta de vis. Imediat a venit pe lume si baiatul lor, Cristian. Parea ca le merge foarte bine cand am fost ultima oara la ei acasa. M-a lovit ceva in cap cand am aflat vestea.

Verisoara mea nu vrea sa renunte la sotul ei, l-a iertat si i-a mai acordat inca o sansa. Ea spune ca amandoi isi doresc sa-si salveze casnicia. De acea verisoara mea vrea sa faca terapie de cuplu. A venit la mine in vizita deoarece stie ca eu am un am amic psiholog, m-a intrebat daca stiu daca face terapie de cuplu.

Amicul meu face si terapie de cuplu, printre altele. Sa nu complic lucrurile, i-am dat verisoarei site-ul danielivan.ro al prietenului meu sa-l studieze, sa vada daca ii place ce e pe site. Daca ii place sa ia legatura cu el sa stabileasca o intalnire. Asa mi se pare cel mai corect, sa decida ea daca e destul de bun pentru ea.

Amicul meu e un psiholog bun, stiu ca are clienti multi. El face terapie de familie, de cuplu sau terapie de dezvoltare personala. Daniel Ivan, amicul meu, trateaza si anxietate, depresia, probleme de personalitate etc.

L-am recomandat la mai multi colegi de serviciu si a fost laudat de fiecare data. Sunt parere ca orice om ar trebui sa mearga la un psiholog la un moment dat in viata lui. Noi avem o mentalitate proasta fata de acest lucru.

Credem daca mergem la psiholog trebuie sa fim si nebuni. Nu e adevarat absolut deloc. Noi toti avem nevoie macar odata in viata sa povestim despre problemele noastre cuiva care se pricepe sa ne dea sfaturi utile.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *