Amanet auto Bucuresti ma ajuta sa-mi indeplinesc un vis

22 apr., 2021

Va scriu acest articol pentru a va dovedi ca visurile se pot indeplini cand te astepti mai putin. In urma cu aproximativ doua luni am vazut fara sa vreau un anunt pe internet care mi-a atras atentia imediat. Era vorba despre vanzarea unei case. Ceea ce m-a atras era faptul ca acea locuinta din poza, parca era casuta visurilor mele.

Zilele ce au urmat, numai acolo m-am gandit. Imi doream de multi ani sa ma mult la casa, dar nu-mi permiteam financiar. Nici nu indrazneam sa ma gandesc ca as putea cumpara acea casuta.

Simtind nevoia sa vorbesc despre asta cu cineva, i-am povestit unei colege de serviciu. Ea fiind o persoana pragmatica, m-a intrebat direct daca am facut socoteala cat as lua pe apartament si cati bani mi-ar mai trebui sa pot sa-mi indeplinesc visul. Eu am refuzat sa fac calcule deoarece nu-mi place sa visez degeaba la ceva imposibil. Credit la banca nu puteam sa fac pentru ca aveam deja unul.

Colega de serviciu tot a insistat sa calculez cam cati bani mi-ar trebui. Dupa mai multe insistente, am inceput sa studiez cu cat as putea vinde apartamentul. Chiar cunoastem pe cineva care lucreaza in domeniul imobiliar. Aceasta persoana mi-a spus pretul locuintei mele.

Pe langa acea suma de bani pe care o puteam lua pe apartament, imi mai trebuia o suma destul de mare pentru a reusi sa cumpar casa mult visata. Nu vedeam nicio solutie, cum sa fac rost de ea. Dar colega mea de serviciu a venit cu o idee surprinzatoare, mi-a sugerat sa ma despart o perioada de timp de masina, pentru a face rost de bani. Am ramas cu gura cascata auzind asa ceva.

Nu auzisem in viata mea de amanet auto Bucuresti non stop. Colega mi-a explicat ca exista o firma care iti da credit pana la 75% din valoarea masinii tale. Masina o amanetezi la aceasta firma pe ce perioada doresti. Iti trebuie doar actele masinii care dovedesc ca esti proprietarul autoturismului. Autovehicul va sta in siguranta intr-o parcare a firmei.

Ai posibilitatea sa platesti creditul mai devreme si asa comisionul va fi recalculat sau poti sa vinzi masina firmei si sa achiti creditul imediat.

Tot ce mi-a spus colega, era o noutate pentru mine, habar nu aveam ca exista si acest tip de amanet.

Dupa ce am aflat toate astea, m-am informat si eu mai bine. Asa am dat peste un articol care m-a lamurit definitiv ca este o solutie avantajoasa pentru mine, ca sa obtin suma de bani de care aveam nevoie pentru a-mi indeplini visul.

Pana la urma am simtit ca totul s-a intamplat cu un scop. Cineva acolo Sus a vrut sa vad acel anunt pe internet si sa-i povestesc colegei de serviciu care mi-a oferit solutia ideala. Nu am mai putut sa dau inapoi. Am hotarat sa pun apartamentul in vanzare. Am luat legatura si cu proprietarii casei sa le zic ca vreau s-o cumpar.

Saptamana trecuta amicul meu care lucreaza in domeniul imobiliar a reusit sa-mi gaseasca o familie doritoare sa achitioneze apartamentul.

A fost primul obstacol pe care l-am trecut. Ieri m-am dus la firma de amanel auto sa vorbesc cu ei. Foarte curand voi putea sa cumpar casuta visurilor mele. Nu-mi vine sa cred nici acum ca se va intampla asta.

V-am povestit despre asta deoarece imi doresc sa vedeti ca orice e posibil in viata, trebuie doar sa credeti ca se poate si sa cautati solutii in permanenta. Numai bine tuturor!

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply