Va scriu acest articol pentru a va dovedi ca visurile se pot indeplini cand te astepti mai putin. In urma cu aproximativ doua luni am vazut fara sa vreau un anunt pe internet care mi-a atras atentia imediat. Era vorba despre vanzarea unei case. Ceea ce m-a atras era faptul ca acea locuinta din poza, parca era casuta visurilor mele.

Zilele ce au urmat, numai acolo m-am gandit. Imi doream de multi ani sa ma mult la casa, dar nu-mi permiteam financiar. Nici nu indrazneam sa ma gandesc ca as putea cumpara acea casuta.

Simtind nevoia sa vorbesc despre asta cu cineva, i-am povestit unei colege de serviciu. Ea fiind o persoana pragmatica, m-a intrebat direct daca am facut socoteala cat as lua pe apartament si cati bani mi-ar mai trebui sa pot sa-mi indeplinesc visul. Eu am refuzat sa fac calcule deoarece nu-mi place sa visez degeaba la ceva imposibil. Credit la banca nu puteam sa fac pentru ca aveam deja unul.

Colega de serviciu tot a insistat sa calculez cam cati bani mi-ar trebui. Dupa mai multe insistente, am inceput sa studiez cu cat as putea vinde apartamentul. Chiar cunoastem pe cineva care lucreaza in domeniul imobiliar. Aceasta persoana mi-a spus pretul locuintei mele.

Pe langa acea suma de bani pe care o puteam lua pe apartament, imi mai trebuia o suma destul de mare pentru a reusi sa cumpar casa mult visata. Nu vedeam nicio solutie, cum sa fac rost de ea. Dar colega mea de serviciu a venit cu o idee surprinzatoare, mi-a sugerat sa ma despart o perioada de timp de masina, pentru a face rost de bani. Am ramas cu gura cascata auzind asa ceva.

Nu auzisem in viata mea de amanet auto Bucuresti non stop. Colega mi-a explicat ca exista o firma care iti da credit pana la 75% din valoarea masinii tale. Masina o amanetezi la aceasta firma pe ce perioada doresti. Iti trebuie doar actele masinii care dovedesc ca esti proprietarul autoturismului. Autovehicul va sta in siguranta intr-o parcare a firmei.

Ai posibilitatea sa platesti creditul mai devreme si asa comisionul va fi recalculat sau poti sa vinzi masina firmei si sa achiti creditul imediat.

Tot ce mi-a spus colega, era o noutate pentru mine, habar nu aveam ca exista si acest tip de amanet.

Dupa ce am aflat toate astea, m-am informat si eu mai bine. Asa am dat peste un articol care m-a lamurit definitiv ca este o solutie avantajoasa pentru mine, ca sa obtin suma de bani de care aveam nevoie pentru a-mi indeplini visul.

Pana la urma am simtit ca totul s-a intamplat cu un scop. Cineva acolo Sus a vrut sa vad acel anunt pe internet si sa-i povestesc colegei de serviciu care mi-a oferit solutia ideala. Nu am mai putut sa dau inapoi. Am hotarat sa pun apartamentul in vanzare. Am luat legatura si cu proprietarii casei sa le zic ca vreau s-o cumpar.

Saptamana trecuta amicul meu care lucreaza in domeniul imobiliar a reusit sa-mi gaseasca o familie doritoare sa achitioneze apartamentul.

A fost primul obstacol pe care l-am trecut. Ieri m-am dus la firma de amanel auto sa vorbesc cu ei. Foarte curand voi putea sa cumpar casuta visurilor mele. Nu-mi vine sa cred nici acum ca se va intampla asta.

V-am povestit despre asta deoarece imi doresc sa vedeti ca orice e posibil in viata, trebuie doar sa credeti ca se poate si sa cautati solutii in permanenta. Numai bine tuturor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *