Saptamana trecuta am plecat in vizita la o prietena ce locuieste in Bucuresti. Noi doua vorbim des la telefon sau pe internet, dar in fata in fata nu ne-am mai vazut de cateva luni bune. Mai aveam de luat cinci zile de concediu. Mi-am pus in gand sa le iau si sa plec la prietena mea.
Am stat la Bucuresti patru zile. M-am simtit foarte bine la amica mea. In una dintre aceste zile am avut o experienta de neuitat. Nu am crezut niciodata ca o sa fac asa ceva, dar am facut-o si nu-mi pare rau.
Prietena mea m-a dus la un salon de masaj erotic situat intr-o locatie discreta si sigura, din zona de nord a Bucurestiului, aproape de cele mai bune restaurant, hoteluri, cluburi si de cartierele Herastrau, Dorobanti, Baneasa si Aviatiei.
Acum sa nu va ganditi ca mi-am facut de cap acolo. Maseuzele si maseurii sunt profesionisti, lucru dovedit prin cursurile si diplomele de masaj pe care le-o obtinut. Acestia nu sunt escorte sau prostituate. Ei nu practica sexul sau sexul oral. Atingerea organelor genitale ale maseuzelor este strict interzisa.
Angajatii salonului sunt specializati in domeniul terapiei prin masaj si SPA, arta masajului senzual, tantric si erotic.
La inceputul sedintei am simtit o relaxarea usoara , atingerile delicate s-au transformat intr-un masaj erotic plin de pasiune. Senzatiile ce le-am avut la acest salon de masaj erotic, nu cred ca le-am mai simtit vreodata.
Prietena mea a avut dreptate cand mi-a spus ca voi avea parte de ceva care necunoscut pentru mine pentru acum si voi surprinsa placut.
Voi ramane cu o amintire de neuitat in vizita facuta la Bucuresti. Daca voi mai avea ocazia sa mai merg la acest salon de masaj erotic, nu voi ezita.
Am uitat sa va spun ca se face masaj pentru barbati, femei sau cupluri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *