Intr-o zi ma cauta un baiat pe internet si imi spune ca fata nasei mele vrea sa vorbeasca cu noi, sa-i dau un numar de telefon. Nasa mea locuieste in Italia de multi ani si cand ne-am schimbat numarul de telefon ne-a pierdut urma. Acum fata ei a venit inapoi in tara sa faca aici scoala de asistente si avea mare nevoie sa-si traduca toate actele ce le avea in limba italina in limba romana. Si cum nu mai fusese de multa vreme in Romania, de cand era copil, avea nevoie de ajutorul nostru sa-si faca dosarul pentru scoala si multe alte lucruri. Noi niciodata nu am refuzat-o pe nasa mea, mereu am ajutat-o de cate ori a apelat la noi. Si de data asta am facut-o la fel. Adriana mi-a spus la telefon de ce are nevoie si pana a sosit ea in tara eu m-am interesat si am gasit ce mi-a cerut ea. Am mers impreuna la Academia de traduceri din Bucuresti ce are adresa de mai jos sa-si traduca toate actele ce-i trebuia la scoala.

screenshot.3

 

screenshot.4

Totul s-a rezolvat in scurt timp, amandoua ne astepteam sa dureze mai mult timp, dar nu a fost asa. Persoana care mi-a recomandat aceasta agentie avuse dreptate. Acest biirou de traduceru autorizate lucreaza cu peste 300 de traducatori profesionisti. Pe multi i-am auzit ca nu sunt multumiti de serviciiile oferite de firmele de traduceri, mi-a fost putin teama ca nu se va revolva foarte repede problema fetei nasei mele. M-am inselat, firma de traduceri la care am apelat ne-a facut imediat traducerile legalizate care aveam nevoie.

1477930_464553676999209_36124371_n

Apoi am mers si la politie sa-si schimbe bulentinul expirat. Acolo nu rezolvat pe loc, dar i-a dat o adeverinta pana va fi gata. Dupa ce am terminat pocvestea cu actele, am inceput sa povestim impreuna cu parintii mei, a venit si fratele meu cu prietena despre vietile noastre, despre nasa mea. Am vorbit si cu ea la telefon. Trebuia sa recuperam cei aproape 10 ani care nu am vorbit deloc. Acum 3 ani de zile, cat va face scoala de asistente, cred ca vom vorbi mult mai des cu Adrina si cu nasa mea, daca vom fi cu totii sanatosi

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *