logo 1

In sfarsit e timp frumos, m-am saturat de atata ploaie. As vrea sa pot sta toata ziua la soare, mai ales ca acum parintii mei s-au mutat la casa. Asta a fost visul lor de foarte mult timp. Nu au dorit sa faca acest pas pana sa iasa la pensie deoarece au zis ca e greu cu serviciul sa ai grija de o casa. Daca mai ai si o gradina de care sa ai grija, este mult de munca. Cum ambii parinti ai mei au crescut la tara, stiu cum e sa locuiesti la casa si nu au vrut sa-si complice viata mai mult.

Anul trecut a iesit si tata la pensie, mama era deja. Si de atunci tata mi-a zis ca daca va gasi o casa frumoasa langa Brasov, vinde apartamentul imediat si se muta la casa. Ocazia s-a ivit in primavara cand fratele meu a gasit un anunt cu o casa frumoasa pe internet. Totul a mers perfect cu vanzarea apartamentului, casa ne placea la toti. Intr-o luna ne-am mutat la noua noastra locuinta. Totul a fost minunat pana cand intr-o dimineata ne-am trezit ca masina lui tata avea  un  geam  spart la o usa din fata, ne mai lipsa si  doua scaune, cateva scule si unelte pe care le cumparase fratele meu pentru tata. Am anuntat politia imediat, dar nici pana azi nu au gasit hotii. Acum vreo 3 saptamani iar au incercat sa ne mai fura cate ceva, dar au gasit numai lucruri fara valoare prea mare.

Acum curand va fi ziua lui tata, eu si fratele ne-am gandit sa-i facem o surpriza, sa cumparam la casa camere de supraveghere sau un sistem de supraveghere. Asa tata nu mai sta cu teama ca noaptea hotii ne va fura tot ce vor gasi de valoare. Acum cu noua tehnologie moderna casele noastre pot fi supravegheate non-stop si poti vedea tot ce se intampla si pe telefoanele inteligente pe care le avem. Dar nu stiam ce sa luam si de unde. Nu prea aveam prea multe informatii despre aceste camere de supraveghere. Norocul nostru a fost ca eu am un amic care se pricepe, el mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu.

Camerele de supraveghere pot fi de interior sau de exterior. Cele de interior pot fi dome cu sau fara infrarosu, camere de supraveghere de interior box, la care sunt necesare sa avem lentile si suporti, sau camere mobile PTZ cu zoom motorizat sau fixe. Pentru a cumpara camera de supraveghere de interior potrivita este important sa cautam lentila potrivita, si puterea IR-ului pentru vederea pe timp de noapte. Pe site-ul A2t.ro poti sa alegi camera de supraveghere pe care ai nevoie. Camerele de supraveghere de exterior cu iluminator infrarosu pentru exterior, cu led-uri si grad de protectie IP66, pentru supravegherea video pe timp de noapte sau zone întunecate. Echipate cu doi sensori CCD, unul color si unul de inalta rezolutie alb negru pentru vizualizare pe timpul noptiii sau cu un singur CCD numite si camere de supraveghere DAY&NIGHT. Mai multe modele puteti sa gasiti pe www.a2t.ro

Sistemele de supraveghere Atu Tech  HDCVI de pe http://www.a2t.ro  are o tehnologie ce permite transmitere video prin: HD prin cablu coaxial sau UTP (folosind balunuri prin cablu coaxial sau UTP ), controlul PTZ sau OSD se face pe acelasi cablu,  imaginle sunti de inalta definitie fara intarzierile specifice camerelor IP. Alte caracteristici sunt: pe un singur cablu UTP se pot conecta pana la 4 camere cu video balun si upgrade-ul instalatiilor analogice existente fara costuri suplimentare de cablaj.

Abia astept sa-mi vad parintii linistiti in privinta hotilor. Au fost tare stresati din cauza asta, n-au putut sa se bucure pana acum ca si-au indeplinit visul de a sta la casa. Odata cu montarea camerelor de supraveghere nimic n-o sa-i mai impiedice sa se simta bine in noua lor locuinta. Sunt foarte fericita pentru mama si tata, imi doresc tot ce e bun pentru ei

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *