Azi-noapte am visat-o pe bunica mea. De cand tata s-a pus de acord cu matusele mele sa faca imbunatatiri la casa bunicii pentru a putea s-o vanda mai usor la un pret bun, nimeni nu putea sa stea acolo la casa sa supravegheze cea ce fac muncitorii. Atunci le-a venit ideea sa ma puna pe mine sa caut pe internet metode de supraveghere pentru muncitori si sisteme de alarma pentru a asigura casa de hoti. De multe ori am avut probleme cu oamenii din comuna care au intrat in casa si au furat lucruri de valoare.

Eu cum am multi prieteni virtuali, tineam minte ca cunosc un baiat care lucreaza in acest domeniu si care m-ar putea sfatui ce ar fi bun sa cumparam. Asa am aflat de camere video spion care iti ofera sansa sa vezi cum lucreaza oamenii pe care ii doresti sa fie supravegheati cand isi fac treaba pentru care ii platesti. Am cumparat o camera wireless ascunsa in boxe din poza de mai jos.

camera-wireless-ascunsa-in-boxe-8

Necazul este ca a picat pe mine treaba sa ma uit la camera, sa vad ce fac muncitorii. In prima saptamana am fost socata cand am vazut cat de neserisosi sunt oamenii pe care i-a angajat tata. Daca nu instalam camera ascunsa, cred ca lucru la casa dura un an, daca lasam pe muncitori sa lucreze cum vor ei.

Am rezolvat si problema cu hotii care intrau in casa bunicii noaptea si furau ce aveau chef. Tot amicul meu mi-a spus sa ma uit pe internet la sisteme antiefractie, el m-a sfatuit sa cumparam acest sistem alarma antiefractie wireless din poza de mai jos.

sistem-alarma-antiefractie-wireless-cerber-c816w

Dupa ce am instalat sistemul de alarma, au mai incercat sa intre hotii de cateva ori in casa, dar apoi au renuntat vazand ca numai au nicio sansa.

Eu sper ca toate lucrarile la casa sa se termine cat mai repede, sa pot sa dorm si eu linistita, m-am saturat sa verific in fiecare zi ce fac muncitorii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *