Am cunoscut o fata pe internet care mi s-a parut de treaba. Vorbesc cu ea din ce in ce mai mult, incercam sa ne cunoastem mai bine, imi povesteste despre ea in fiecare data cand ne intalnim online. Intr-o seara mi-a spus ca se duce in fiecare saptamana la salon de masaj erotic pe care se numeste Oriental-massage.ro M-a facut tare curioasa sa aflu ce tipuri de masaje se face acolo.

Fata mi-a povestit ca se face opt tipuri de mesaje erotice cum ar fi: masajul erotic oriental care combina manevre senzuale, corp la corp, atingeri si tehnicile orientale destinate relaxare completa a corpului si a mintii. Masajul erotic taoist inseamna ca se foloseste toate partile corpului, pentru a va bucura de satisfactii nedescoperite si senzatii. Masajul Lingam are scop sa relaxeze complet in zona sexual si a distribui placere prin intregul corp.Mesajul erotic Tdesticles iti permite sa experimentezi partea receptiva si scopul lui este de a elibera tensiunile emotionale si sa simta omul placere si bucurie. Masajul Angel touch se bazeaz? in totalitate rafinament si mangaiere, placerea se va simti in tot corpul. Masajul Ayurveda este un masaj de relaxare indian. El este in conformitate cu caracterul tau predominant: vata, Pitha, kapha. Se bazeaza pe tehnici menite sa ?terge canalele energetice ale corpului. Masajul pentru femei este cel mai elegant mesaj de a interac?iona la femeie la femeie. Masajul pentru cupluri este o ocazie minunata pentru cupluri, interesat in explorarea de noi senzatii si un mod rafinat de a actualiza jocul erotic.

Cand m-am intalnit cu prietenii mei la un suc le-am povestit despre acest salon de mesajele erotice. Ieri o amica m-a sunat ca s-a dus la Oriental-massage si nu regreta, o sa mai mearga. Eu nu stiu daca voi avea indrazneala sa merg intr-un asemenea loc, dar nu se stie niciodata. Sunt sigura ca amicii mei vor insista sa fac o incercare in acest sens.Sa fiu sanatosa si apoi voi mai vedea ce voi mai face nou in viata mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *