Bijuteria primita la majorat parca ar avea suflet. Inelul pe care bunica l-a scos din deget si ni l-a pus pe deget cu multa dragoste, nu poate fi vandut. Chiar daca nu ne-a smuls o promisiune verbala, gestul ei exclude instrainarea.

Nici inelul de logodna nu se vinde, nici verighetele, dar la nevoie, ele se pot amaneta.
Amanet aur este solutia umanizata pentru ceea ce nu putem instraina. Acceptam sa ne despartim de bijuteriile amintirilor noastre pentru o vreme, iar grija pentru a le redobandi ne va responsabiliza financiar.

Sunt lucruri care te leaga de trecut, care te ancoreaza de imaginea unor persoane dragi, inghitite de negura timpului. Cu toate acestea nici fara finante nu mai poti rabda fiindca a ajuns cutitul la os, atunci amanet aur este singura solutie.

Cand iti duci amintirile dragi la amanet, te rog sa ai inima impacata fiindca:
-obiectele tale vor fi pastrate cu sfintenie! Nimeni nu poate patrunde in seiful de fier si in locatia cu alarma si multe camere de luat vederi.
-contractul este respectat de ambele parti. Nimeni nu-ti opreste bijuteriile cu forta. La termenul scadent vii cu banii si le iei acasa sa te poti bucura iar de ele.
-sistemul de amanet te invata sa faci economii si sa devii ma atent cu banii si valorile tale.

Din dorinta de a lua inapoi bijuteriile, ti-ai dovedit ca poti face economii substantiale lunar, asa ai capatat obisnuinta de a pune bani bine pentru urgente.
-inschimbul bijuteriilor tale primesti corect banii de care ai nevoie. Evaluarea este obiectiva.
-ai obtinut evaluare gratuita pentru toate valorile tale. La casele de amanet serioase nu ti se cer bani si nu se percep comisioane pentru asta.

In concluzie, ceea ce nu poate fi vandut, se poate amaneta!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *