Eu si toata familia mea iubim foarte mult animalele. Din anul 90 crestem pisici, nu am mai putea sa traim fara animale. Eu mi-as dori mult sa am si un catel, sunt mult mai afectiosi decat pisicile. Dar precum locuiesc la bloc si nu stau prea bine cu sanatatea, mi-ar fi greu sa cresc un catel. Fratele meu s-a mutat cu prietena lui la casa si normal ca si-a luat mai multi caini sa se sature de crescut animale. Acum o luna trebuia sa plece undeva urgent si l-a rugat pe tata sa aiba grija de caini, sa le cumpere si hrana. Intr-o zi cainii au sarit gardul , toti am disperat pana am reusit sa-i gasim.

Tata  atunci s-a hotarat sa faca alt gard mai inalt.Fratele meu a fost de accord, dorea si el sa-l schimbe, dar nu avea timp.  Ne-am gandit sa il facem din fier fiindca este mai rezistent si mult mai sigur. Tata avea de gand sa faca un gard cat mai frumos, cele din lemn se duc cu timpul din cauza apei si a altor factori. Cel din fier il vopsesti si nu mai ai nici o problema. Ca sa sudam tevile trebuia sa cumparam un aparat de sudura bun.

Tata se tot framanta ca nu stie de unde sa ia aparat de sudura. Atunci mi-a venit o idee, sa ma uit pe internet sa vad daca nu pot cumpara online. Nu mi-a trebuit un sfert de ora pana am gasit un site interesant care se ocupa cu asa ceva. M-am uitat pe www.aparatedesudura.info  daca au aparate de sudura de care vrea tata.      M-am bucurat cand am vazut ca au la un pret bun. Atunci fara nicio ezitare am cumparat de pe acest site  un aparat de sudura cu electrozi foarte bun.

Cand a inceput tata sa sudeze tevile gardului a fost multumit de acest produs fiindca a reusit sa sudeze foarte mult cu el si nu s-a stricat. S-a asteptat la o vreo surpriza dupa 12 ore de lucrat incontinuu cu el insa s-a inselat.

Cand a terminat gardul, cainii au incercat iar sa fug ape strada, dar nu au mai putut. Fratele meu a fost tare fericit  pentru ceea ce a facut tata pentru el. S-a ales cu gard frumos si cu o grija in minus referiitor la cainii lui.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *