Eu am copilarit la bloc si pe scara noastra erau multi copii de varsta mea, dar prietena mea cea mai buna statea cu un etaj mai jos, ne intelegeam foarte bine, nu putea sa ne stam despartite o zi. Desi la scoala nu am invatat in aceeasi clasa, apoi nici la acelasi liceu, noi doua am ramas la fel de bune prietene.

Numai in timpul facultatii ne-am despartit pentru ea a plecat sa studieze cu bursa in strainatate. Dar cu ajutorul internetului continuam sa vorbim des. Si-a dorit mult sa nu revina in tara, s-a chinuit sa reuseasca sa ramana acolo. Si norocul nu a ocolit-o, a cunoscut un baiat bun cu care are o relatie de mai multa durata. Anul asta s-au hotarat sa se casatoreasca si sa faca nunta in tara si sa ma puna pe mine domisoara de onoare.

Eu m-am bucurat, dar trebuie sa ma pregatesc sa fiu la inaltime. In dulap nu aveam nicio rochie cu care sa ma pot imbraca, doream ceva special. O colega de serviciu mi-a spus ca o prietena de a ei si-a cumparat cateva rochii de seara superbe de la Helen boutique. Imediat cum am avut timp am intrat pe internet sa vad despre ce e vorba pe acest site. Cand am dat click la rochii, am fost incantata de cea ce vad, imi placeau toate. Nu am putut sa refuz asa o ocazie sa-mi cumpar si eu o rochie care o visam de multa vreme. Nunta prietenei era motivul cel mai bun pentru a-mi indeplini aceasta dorinta. Pe helenboutique.ro sunt peste 400 de modele de rochii de seara, de club sau moderne la preturi foarte bune, in luna februarie a fost derurata o campanie cu reduceri de pana la 40 la suta.

A fost greu sa aleg, dar intr-un final am facut-o si abia am asteptat sa vina comanda acasa sa probez rochia, sa vad daca am facut alegerea buna. La nunta toata lumea ma va  admira  pentru eleganta rochiei mele, sunt convinsa de asta.

Mie imi place mult sa fiu in pas cu moda, sa-mi cumpar doar lucruri de calitate, mai ales imbracaminte. Tocmai de asta urmaresc mereu pe internet stirile despre moda sa stiu si eu cum se imbraca femeile in fiecare anotimp.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *