De ceva timp vorbesc pe internet cu o fata din Franta. Ea a doriit sa ma cunoasca mai bine. I s-a parut ca sunt o persoana de treaba in poze si s-a bucurat ca stiu si limba franceza. Eu as fi vrut foarte mult sa invat la scoala limba engleza, dar nu a fost sa fie asa. Franceza am inceput s-o invat din clasa a doua pana am terminat facultatea de Litere unde am fost la profilul romana – franceza. M-am bucurat atunci cand aceasta fata a dorit sa vorbim pentru ca eu de cand am terminat facultatea nu am mai avut nicio treaba cu franceza si mi-e frica ca o sa incep sa uit sa scriu si sa vorbesc aceasta limba, ar fi pacat daca s-ar intamplat asa ceva dupa atatia ani de studio..
Cand am inceput sa comunic cu fata din Franta, nu am crezut ca relatia noastra de prietenie va fi tot mai puternica. Ma gandeam ca va fi doar cateva conversatii pe internet si atat. M-am inselat, cu fiecare zi in care am comunicat, am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, avem multe pasiuni in comun, gandim, avem aceleasi scopuri in viata. Acum ne dorim foarte mult sa ne cunoastem si in realitate, sa ne convingem daca ne intelegem tot asa de bine. Ea mi-a propus sa vina in Romania la Brasov unde locuiesc eu . Normal ca am fost de accord. Si eu vreau s-o cunosc.

Amica mea m-a rugat sa caut o firma de inchiere de masini, vrea sa aiba masina cat timp sta in Romania. Atunci m-am informat care e cea mai avantajoasa firma de acest  profil. M-au incantat serviciile pe care le poate oferi firma Airport Bucuresti. Un constant al firmei mi-a explicat foarte clar ce e de facut pentru a inchiria o masina de la ei. Mi-a placut faptul ca am fost lamurita cum se face totul. Acest fapt m-a determinat sa iau masina de la aceasta firma pentru prietena mea. Si totul s-a rezolvat la telefon fara sa fiu nevoita sa merg undeva. Amica mea a dorit sa inchirieze un Ford Focus, marca ei preferata de masina.

Sper ca prietena mea sa se simte bine la Brasov, sa-i placa unde va sta. I-am tradus de pe wikipedia informatii despre orasul unde locuiesc. Imi doresc din tot sufletul sa ne intelegem la fel de bine de bine si cand ne vom vedea in realitate asa cum ne intelegem in lumea virtuala. Am ajuns sa ne spunem tot ce avem pe suflet, intre noi nu mai exista niciun secret. Eu asa simt acum, sper sa fie asa si cand va veni la Brasov si ne vom cunoaste. Mai sunt cateva zile pana va sosi in Romania, voi merge s-o astept la aeroport cu masina ce am inchiriat-o.

Am emotii de acum, nu vreau sa ma gandesc ce emotii voi avea la aeroport cand ne vom vedea pentru prima oara in viata noastra. Am multi prieteni buni care sunt alaturi de mine la greu, dar simt ca fata asta din Franta va deveni prietena care mi-am dorit-o toata vedea viata mea, simt ca va fi prietena cea mai buna pentru totdeauna, ca pot sa ma baza pe ea in orice situatie. Abia astept momentul in care ne vom cunoaste

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *