Ieri am avut o pana de curent de mai multe ore, nu stiu ce s-a intamplat. Noi nu am avut probleme de acest gen nici inainte de 90. Mie mi-e groaza de intuneric, nu stiu cum au trait generatia parintilor mei la lumina lampii cu gaz.
Aceasta pana de curent m-a facut sa ma gandesc la viata mea de acum 20 si ceva de ani, cum puteam sa traiesc fara internet pe vremea aia. Pun pariu ca acum copiii nu-si vad viata fara calculator, tableta sau telefon. Totusi nu cred ca cei din generatia mea se pot plange ca nu au avut o copilarie sau adolescenta frumoasa.
Tin minte ce mult ne distram afara jucandu-ne diverse jocuri. Unde mai vezi astazi o gasca de copii sa se joace lapte gros sau de-a fata ascunselea ? Cred ca nici nu se mai stie ce sunt alea in ziua de azi Au fost nopti de vara de neuitat. Pe strada mea erau o multime de copii cam toti de o varsta, ne intelegeam ca fratii. Aud mereu ca trebuie sa facem miscare. In copilaria mea veneai obosit mort de afara, erai mereu angrenat intr-un joc, intr-o intrecere cu bicicletele vara, iar iarna cu patinile sau saniile.
Eu nu am fost pasionata de calculatoare, nici acum nu sunt. Cand am avut acces prima data la internet nu am fost super incantata, dar incet incet am inceput sa ma bucur de lucrurile care imi plac intr-un mod mult mai comod. Sunt o persoana care adora sa citeaca despre personalitatile pe care le are drept model in viata. In trecut nu aveam mereu posibilitatea sa cumpar tot felul de reviste sau carti. E adevarat ca e mult mai placut sa citesti o carte tinand-o in mana, dar pe internet poti sa faci rost cu usurinta de orice vrei sa lecturezi.
Niciodata nu m-am omorat dupa jocuri de calculator Dar de curand o prietena m-a batut la cap sa intru pe un site de jocuri online. Ea il stie de la nepoata sa care adora sa se joace pe internet online. De cand sta cu nepoata, prietena mea se relxeaza si ea in fiecare zi jucandu-se un joc de colorat fete de pe site-ul www.jocuridecolorat.biz/
Am intrat si eu sa vad despre ce e vorba. M-am simtit ca un copil in timp ma joc de colorat. Acum o inteleg de ce ii place, mai uita de problemele sale persoanele pentru cateva minute cat se joaca pa acest site.
Cred ca o sa mai intru si eu sa ma joc cand voi simti nevoia sa ma relaxes. Sunt de parere ca ar fi bine sa cautam si lucruri care ne scoate stresul vietii de zi cu zi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *