Prietena mea cea mai buna s-a maritat acum un an cu un baiat ce provine dintr-o familie bogata. Avand posibilitati financiare mirii s-au mutat intr-o casa foarte frumoasa. Acum doua saptamani am vazut pe internet poze interesante cu usi glisante care arata foarte bine la design-ul casei.
Intr-o seara i-am aratat si prietenei mele acele poze, stiam ca ii va placea mult, dar nu m-am gandit ca va lua si masuri. Ea are usi de interior la casa termopan facute la comanda chiar anul trecut cand s-a mutat. Nu m-am gandit nicio clipa ca va dori sa le schimbe atat de repede cu usi glisante.
Acum cateva zile imi spune ca a gasit un site ce vinde produse de bricolaj si amenajari interioare de calitate. De pe acest site va cumpara usi de interior glisante pentru a castiga spatiu. M-a rugat sa ma intru si eu pe Emenatwork.ro, sa studiez site-ul si apoi sa-i zic parerea mea daca a luat decizia buna sau nu.
Si mie mi-a lasat o impresie buna cei de la Emenatwork.ro pentru ca ofera consultanta de specialitate la orice produs cumparat clienti pot primi sfaturi sau idei foarte utile inainte de a lua hotararea sa ia ceva anume pe casa sau gradina. Compania are experienta de 20 de ani si colaboreaza cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate. Transportul e asigurat in conditii bune si ajunge la client acasa in maxim 24 de ore de la comanda. Clientii ii pot gasi pe cei de la Emenatwork.ro in Showroom-urile din: Bucuresti, Cluj, Craiova, Constanta, Bacau.
Cu aceste informatii aflate, nu am avut nicio indoiala ca prietena mea isi va cumpara usi glisante de calitate de la Emenatwork.ro.

usa-glisanta-frasin-alb-jota-700x2100_7838

usa-glisanta-larice-crono-700x2100_7825
Prima usa interioara pe care vrea s-o schimbe este cea de la baie, apoi celelalte rand pe rand. A fost greu sa aleaga modelul pe care sa-l comande. Site-ul ofera sper vanzare o gama larga de modele de usi glisante din PVC si lemn laminat.
Ma bucur ca prietena mea are posibilitatea sa cumpere tot ce vrea, sa-si faca casa asa cum doreste. Asta e foarte important in viata unei persoane. Ea asta si-a dorit de cand era mica.

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *