pentru-sl-bire-copy6265

Aseara am stat de vorba cu o prietena cu care nu a mai tinut legatura de ceva vreme pentru ca e mamica proaspata si copilul ii ocupa tot timpul.
Aseara am prins-o pe internet pentru ca avea de gand sa cumpere ceva de pe un site. Soacra ei e o persoana care ii plac produsele naturiste. De cativa ani in loc de medicamentele obisnuite pe care noi toti le utilizam cand avem o problema de sanatate, soacra prietenei mele foloseste diverse tincturi naturiste de pe site-ul Hypericum-plant.ro.
Amica mea mi-a zis ca si ea a folosit doua feluri de tincturi. O tinctura pentru acneele pe care le avea pe fata si pe gat. Alta tinctura pentru o alergie pe o care o avea de un timp si nu i-a trecut cu niciun medicament luat. Soacra-sa a sfatuit-o sa incerce cu tincturi ca ii va trece acneele si alergia.

Printr-o minune soacra-sa a avut dreptate. Prietena mea era fericita ca scapase de alergie si de acele acnee urate.
Aseara dorea sa cumpere tinctura pentru slabit. A pus pe ea catev a kilograme in plus de cand nascuse si nu-i place deloc acest lucru.
Am intrat si eu pe Hypericum-plant.ro sa vad mai bine despre ce e vorba. Mi s-a parut interesant ce am vazut. Tincturile sunt produse obtinute prin macerarea cu alcool alimentar in diverse concentratii. Ele au proprietati analgezice, antidiabetice, antihelmintice, de crestere a imunitatii, diuretice si multe altele.
M-am hotarat sa-mi cumpar si eu o tinctura contra caderii parului, poate imi rezolv aceasta problema. Prietena mea mi-a zis ca sotului ei nu-i mai cade parul de cand a folosit tinctura contra caderii parului.
Azi am dat comanda de tinctura. Abia astept sa-mi vina coletul acasa sa incep tratamentul cu tinctura. M-am saturat sa am probleme cu parul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *