Azi e una dintre acele zile in care simt nevoia sa le scriu cititorilor mei despre cateva lucruri necunoscute pentru multa lume. Desi toti avem telefoane mobile, nu multi dintre noi   detinem informatii despre protejarea unui tefefon.

Pentru mine telefonul mobil a fost  un mare vis multi ani. Am fost bucuroasa cand fratele meu mi-a dat pe al lui. Comunicam mult cu prietenii prin sms-uri. Cand mi-am bagat internet, mi-am pierdut interesul pentru telefonul mobil, internetul imi oferea mult mai mult decat acel mobil.

Cu trecerea anilor au aparut pe piata telefoane incredibile. Toti prietenii mei aveau internet pe mobil, numai eu nu,  nu-mi pica deloc bine. Dar pana nu aveam propria mea sursa de bani, nici nu  puteam sa visez sa am un smartphone. Familia mea stia ca imi doresc mult si acum doi ani de Craciun fratele meu mi-a facut cadou un Iphone. Toata noaptea am butonat la el, doream sa stiu totul despre el. In sfarsit puteam sa stochez muzica pe el si s-o ascult la casti in linistie. Mi-am indeplinit si visul de a naviga pe internet din pat. Laptopul nu mai era asa o atractie pentru mine.

Eu am un mare defect, nu prea sunt ordonata si de multe ori nu sunt atenta ce fac cu lucrurile mele. Din cauza asta dragul meu telefon a avut de suferit. De multe ori l-am scapat din pat pe jos, deseori din lipsa de timp l-am sters cu diverse lucruri neindicate pentru asa ceva. Ecranul lui nu mai era asa clar, avea si o zgaritura. Paharul s-a umplut acum cateva luni cand intr-o zi l-am scapat din mana pe strada si ecranul s-a crapat, am fost foarte suparata pentru asta. Toti prietenii mei radeau de bietul meu telefon, dintr-o bijuterie ajunsese o tinichea de doi bani.

Nu am putut sa suport sa am asa un telefon, am rugat-o pe mama sa-mi imprumute o suma de bani la care am adaugat si banii stransi de mine si mi-am luat alt smartphone dragut. Dar de data asta mi-am luat toate masurile de protectie pentru  telefonul meu, sa nu mai aiba de suferit orice as face eu.

Inainte sa ma duc sa cumpar telefonul, am cautat pe internet informatii despre cum as putea sa-mi protejez telefonul. Asa am intrat pe catalog produse Vetter unde am dat peste lucruri foarte interesante de care habar nu aveam ca exista Am aflat despre folia Screen Protector HD. Ea este cea mai noua folie pentru protejarea telefoanelor, are  o garantie de 10 ani impotriva ingalbenirii, deteriorarii, exfolierii si pierderii claritatii.  Toata lumea zice ca Screen Protector HD este cu adevarat cea mai revolutionara folie de protectie inventata vreodata..

category-286-Screen-Protector-HD

Mi-am mai cumparat si Screen Protector Anti-Shock pentru ca telefonul meu sa nu mai aibe probleme cand il voi mai scapa din mana. HD Shock Proof Film protejeaza ecranul telefonului de socurile mecanice cauzate de lovituri sau caderi accidentale.Aceasta folie are in componenta 4 straturi, fiecare avand roluri diferite, astfel:
Stratul 1. Are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor;
Stratul 2. Are proprietatea de a absorbi socul mecanic cauzat de lovituri sau caderi accidentale;
Stratul 3. Este cel care are proprietatea de a nu permite foliei HD Shock Proof Film sa se deformeze mecanic.
Stratul 4. Este stratul prin care folia de protectie se fixeaza de ecranul telefonului si totodata are proprietatea de a elibera in timp (maximum 48 de ore) bulele mici de aer care pot aparea in timpul procesului de aplicare.

category-297-Screen-Protector-Anti-Shock

Pe site mai existe o fole de protectie pentru Iphone, se numeste Screen Protector Tempered Glass. Ea este facut din sticla tratata chimic avand doar 0.3 mm grosime, oferind cea mai buna protectie ecranului telefonului, culorile si luminozitatea ramanand neafectate. Aceasta folie are marginile curbate perfect pentru a nu produce niciun discomfort la folosirea telefonului. Avand suprafata cu o rezistenta de 9H , Tempered Glass este de 3 ori mai rezistent decat foliile traditionale. Acest geam de protectie rezista chiar si la obiecte ascutite cum ar fi cutite sau chei.  Tempered Glass Film are un strat oleofobic care ii ofera rezistenta impotriva amprentelor si celorlalte impuritati, astfel se poate curata si intretine mai usor.

category-298-Screen-Protector-Tempered-Glass
Sunt convinsa ca obiectele de protectie de care v-am povestit,  ma va ajuta sa-mi pastrez telefonul ca nou multi ani. Sper ca acest articol o sa fie util pentru multi oameni.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *