Peste cateva zile sarbatorim Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. De fiecare data cand vine momentul sa sarbatorim Craciunul, Pastele sau alte sarbatori, simt nevoia sa fac un bilant in minte, sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat in viata mea in ultima vreme. Eu cred ca fiecare om are un destin, nimic nu e intamplator in viata. De exemplu eu nu am dorit sa fac un liceu cu profil de informatica, dar asta am facut.

Nu-mi placeau calculatoarele deloc, nu stiam sa fac nimic la un calculator. Dar la liceu primul 10 l-am luat la informatica, treptat am inceput sa stiu cat mai multe despre computere. Avand probleme de sanatate si neputand sa ma deplasez afara, incet incet internetul a devenit usa mea deschisa catre lume, asa am putut sa cunosc persoane, sa citesc despre cea ce ma pasioneaza, m-am informat despre boala mea etc  Tot cu ajutorul internetului am trusit sa-mi cumpar ce imi doresc eu fara sa se bage altii pe mine. Am gasit cateva site-uri care au produse exact pe gustul meu. De exemplu pe www. reduceri.la am gasit reduceri la haine foarte faine.

Necazul meu a fost ca nu am avut niciodata bani sa investesc sa am si eu un calculator bun, am avut o vechitura pana acum cateva luni cand s-a stricat de tot. Am fost suparata rau deoarece nu aveam banii necesari sa-mi iau unu nou prea curand.u-mi vad viata fara internet,  m-am obisnuit sa fac cumparaturi, sa-mi iau lucruri frumoase. Mi-am luat cate obiecte de imbracaminte superbe cu ajutorului site-ului reduceri.la

Rezolvarea internetului a venit de unde nu ma astepteam, o matusa mi-a spus ca are ea un laptop mai vechi in stare buna de functionare. Nu am crezut ca laptopul va merge, dar era adevarat, functiona. Sper ca acest laptop sa ma tina pana voi strange bani sa-mi cumpar unu nou. Deocamdata sunt fericita ca am acces din nou la internet.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *