De o saptamana am musafiri. Un var care locuieste in Ungaria a venit in  vizita la noi. Nu a mai fost de vreo 10 ani in tara. Acum a simtit nevoia sa-si ia vacanta si sa plece spre Romania. Dar avea si treaba cu o traducere maghiara romana. Nu am inteles din prima despre ce e vorba. Urma sa-mi dea mai multe detalii la momentul potrivit

Eu cu acest var vorbesc mereu pe internet, ne impacam bine de mici.  Am copilariit impreuna la bunici. Apoi ne-am petrecut vacantele de vara impreuna distrandu-ne de minune. Am o multime de amintiri de neuitat legate de acest var.

De cand a venit am povestit ore in sir despre amintirile noastre, despre ce facem acum, daca suntem multumiti cu viata pe care o avem. El in Ungaria are deschisa o afacere de vreo trei ani. A muncit mult sa ajunga sa-si indeplineasca visul de a avea propria firma. E un tip ambitios care stie ce vrea de la viata, nu renunta niciodata.

Mi-am luat si eu concediu sa-mi petrec timpul cu varul meu, asa ma mai distrez si eu putin. Varul meu are bani si putem sa facem ce vrem in oras. Intr-o seara a inceput sa-mi povesteasca despre acea traducere, ca are nevoiesa traduca cateva acte din maghiiara in romana. Doreste sa ajute un amic care a muncit in Budapesta si are nevoie sa aduca unde lucreaza acum in Romania acte care doveste ca a lucrat in Ungaria in domeniu. Varul meu  m-a rugat sa-i gasesc o firma de traduceri autorizate. Eu habar nu aveam unde sa caut asa ceva Internetul m-a ajutat sa gasesc un site unde am rezolvat problema amicului varului. Daca cineva mai are nevoie de o traducere de calitate, il sfatuiesc sa intre pe Academiadetraduceri.ro ca nu va regreta alegerea facuta.

quality

Este singura companie de traduceri din Romania care care ofera servicii complete in toate limbile str?ine, inclusiv dintr-o limba straina in alta. Clientul poate beneficia de un Account & Project Manager dedicat proiectului sau, se poate comanda si plati online. Se ofera curierat oriunde und ear locui clientul.

workflow

Acum totul e bine, putem sa petrecem impreuna zile de neuitat. Avem in plan sa vizitam toate rudele noastre, sa ne plimbam putin prin tara. Sunt convinsa ca peste ani ne vom aminti de aceste zile cu mult drag.

Ma simt norocoasa ca am un var cu care ma inteleg asa de bine. Il consider cel mai bun prieten al meu.

Inainte sa inchei vreau sa va spun ca ieri am citit o stire care m-a socat putin. E vorba de guvernul din Ungaria care vrea sa scoata o lege care provoaca scandal mare in tara vecina. Merita sa cititi articolul.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *