Viata mea s-a schimbat total atunci cand am descoperit internetul. In acest mod mi-am facut o multime de prieteni, am citit multe lucruri interesante, am ascultat muzica mea preferata etc. Nu pot sa traiesc fara internet. Acum cateva zile mi s-a stricat calculatorul si m-am suparat tare rau. Norocul meu ca un prieten mi-a dat adresa un site cu reparatii calculatoare profesionale unde pot sa-mi repar calculatorul.

Echipa celor de la http://fixmypc.ro este profesionista avand la baza cunostinte vaste in domeniul IT si tehnologie de ultima generatie la dispozitie, ei rezolva orice fel de problema ce tine de reparatii calculatoare, fie ca sunt necesare reparatii generale, pentru componente mari, ori mai amanuntite, cum ar fi lipiturile pe placa de baza.
Cateva dintre cele mai des intalnite operatiuni de reparatii calculatoare care se ocupa cei de la FixMyPC : sunt diagnosticarea, devirusarea profesionala, testarea componentelor, curatarea de praf si inlocuirea sursei de alimentare. De asemenea se mai fac asamblare ale componentelor, rescriere/update BIOS, optimizari pieselor, schimbarea mufelor de alimentare, a bateriilor sau substituirea ecranului.

fix1
Asta era tot ce imi trebuia pentru a imi repara calculatorul cat mai repede si a ma bucura iar de internet din plin.
Meseriasii de la FixMyPC mi-a rezolvat problema cu rapiditate. Azi cand i-am multumit prietenului care mi-a zis de site-ul cu servicii de reparatie calculatoare, el m-a intrebat daca nu am auzit de vreun curs de vioara si partituri pentru repetat. El este pasionat de muzica clasica si ar dori ca fiul sau sa invete sa cante la vioara.

black-and-white-man-person-musician1

Eu stiam de site-ul http://www.bravissimoartschool.ro care se ocupa cu asa ceva. Sper ca il va ajuta sa-si implineasca visul asa cum m-a ajutat pe mine cei de la FixMyPC cu repararea calculatorul meu.

Mereu mi-am dorit sa cunoscut vreo firma ce ofera servicii de reparatie calculatoare pentru ca eu folosesc foarte mult computerul meu si de multe ori raman cu el in pana cand imi e lumea mai draga. Cum nu ma pricep sa repar nimic si nici nu am niciun prieten care sa se ocupe cu asa ceva, imi e greu de fiecare data sa-mi repar calculatorul, dureaza o vesnicie. De acum incolo stau mai linistita pentru ca am unde sa apelez cand e cazul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *