Sambata am fost surprinsa de o vizita a unei verisoarei care a locuit multi ani in strainatate. A trecut pe la mine pentru fusese sa caute coltare ieftine de bucatarie prin apropierea locuintei mele. Nici nu stiam ca se vinde coltare bucatarie in zona unde stau. O prietena a sfatuit-o sa vina sa se uite printr-un magazin oarecare care vinde mobila.
Magazinul despre care era vorba are produse de calitate, nici preturile nu sunt bune.Stiam acest lucru, dar ce-i sa fac daca nu mi-a cerut parerea. A venit degeaba in Brasov. Verisoara mea acum locuieste la 20 de km de Brasov. De curand si-a cumparat o casa si doreste sa cumpere mobila noua.
Mi-a povestit ca spatiul din bucatarie si-a marit prin compartimentarea mobilei, adica mobila este facuta din sertar in sertar altfel incat vasele, tacamurile si toate celelalte ce se afla intr-o bucatarie sa ocupe un spatiu cat mai mic.
Avand destul spatiu liber, verisoara isi doreste sa-si ia un coltar de bucatarie ieftin. Intotdeauna a fost o persoana careia ii place sa calculeze si ultimul banut, niciodata nu a luat ceva scump de la o firma renumita.

diybazaar-organizare-bucatarie-3
Dupa ce a plecat verisoara de la mine, ma cauta o prietena pe internet. Era tare fericita ca gasise un site cu coltare de bucatarie care ofera clientului mai multe servicii avantajoase. Ai posibilitate sa alegi culoarea coltarului, sa precizezi toate masuratorile pe care vrei sa-l aiba plecand de la inaltime, latimea pana la compozitia interna sezutului coltarului. Pe langa asta clientul are dreptul sa desfaca coletul la primire. sa returneze produsul in 60 de zile. Transportul este asigurat in oriunde in tara cu 49 de lei.
Prietena mea isi luase de curand un set de coltar bucatarie de pe acest site Acaju.ro si era foarte multumita de calitatea lui.
Acaju.ro era tot ceea ce trebuia verisoarei mele pentru a-si indeplini dorinta de a avea coltar in bucatarie. Am sunat-o imediat si i-am zis sa intre pe site sa vada coltarele de bucatarie puse la vanzare.
Abia azi m-a sunat sa-mi zica ca in sfarsit si-a gasit un set de coltar bucatarie eftin pe placul ei. Mi-a multumit ca am ajutat-o cu site-ul Acaju.ro.

set-coltar-bucatarie-practic-3
Si eu visez la un coltar bucatarie extensibili de multa vreme, dar pana acum nu am avut bani pentru asa ceva. Presimt ca lucrurile se vor schimba acum cand am dat peste Acaju.ro. Voi face tot posibilul sa-mi iau si eu un coltar numai potrivit pentru mine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *