În urma cu aproximativ doua saptamani prietena mea cea mai buna în sfarsit s-a mutat la casa ei. S-a casatorit acum 2 ani si a fost nevoita sa stea pana în acest moment cu soacra ei. Nu i-a fost deloc usor. Au existat multe certuri. Avrut sa plece de numarate ori de acolo, dar nu a facut-o pentru sotul ei pe care il iubeste foarte mult.

Au existat multe certuri, a vrut sa plece de numarate ori de acolo, dar nu a facut-o pentru sotul ei pe care il iubeste foarte mult.

Cand m-am anuntat ca a obtinut creditul de la banca si poate cumpara apartamentul pe care isi dorea, m-am bucurat atat de mult pentru ea. S-a mutat rapid in locuinta si bineinteles m-a invitat s-o vad.

Din pacate nu trec prin cea mai buna perioada din viata mea. Nu dispun de foarte multi bani. Am cautat sa-i cumpar prietenei mele un cadou de casa noua de neuitat la un pret mai mic. Cateva zile tot asta am facut pe internet. La un moment dat fratele meu mi-a dat sfatul sa ma uit si pe site-ul giftexpress.ro, ca el de acolo ia multe lucruri utile.

L-am ascultat si am intrat. Fratele avea dreptate, am gasit o multime de lucruri necesare unui om, de la jucarii, pana la cadouri diverse foarte frumoase. Am suflat usurata cand am dat peste cadouri de casa noua de la Gift Express pentru ca am gasit darul cel mai potrivit pentru prietena mea la un pret foarte bun. Paharele si brelocurile personalizate cu numele lor, plus mesajul scris de mine alaturi de o sampanie buna si o cutie de bomboane de ciocolata aranjate superb intr-o cos, este ceea ce trebuie sa-i oferi cele mai bune prietene a ta de casa noua.

Sunt de parere ca lucrurile simple alese cu gust si aranjate frumos este un cadou mai pretios decat ceva scump care nu are atata valoare sentimentala. Si cand vrei sa cumperi unei persoane dragi, valoarea sentimentala conteaza mai mult, cred eu.

Prietenei mele i-a placut foarte mult cadoul meu. Ieri am ajuns s-o vizitez. Are o locuinta frumoasa asa cum si-a dorit. Am plecat atat de bucuroasa de la ea pentru ca am vazut-o in sfarsit fericita. Tin mult la ea, suntem prietene de peste 15 de ani. Am copilarit impreuna intr-un cartier din orasul meu natal. Intre noi nu exista niciun secret, nu exista zi sa nu vorbim la telefon sau pe internet. Am suferit si eu foarte mult pentru ea cand nu se intelegea cu soacra ei. Sper ca de acum incolo sa aiba casnicie fericita.

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *