Sambata a fost ziua de nastere a lui unui amic, care mi-a fost coleg de clasa inca de la scoala primara. Destinul ne-a dus si la liceu colegi. Daca asa au stat lucrurile, nu aveam cum sa nu fim prieteni foarte buni. Suntem ca fratii, nu exista secrete intre noi. Stiu ca e greu de crezut ca o femeie si un barbat sa fie doar amici de zeci de ani, dar sa credeti. Eu cu amicul meu nu am fost niciodata atrasi fizic unul fata de celalalt. Daca ma intrebati de ce, nu stiu raspunsul. Asa a fost sa fie, sa fim cei mai buni prieteni.

Vreo doua saptamani m-am tot gandit ce cadou sa-i iau. Nu doream un dar obisnuit, cu ceva mai deosebit care sa-i ramana o amintire frumoasa peste ani. Nu ne luam cadouri scumpe, haine, bijuterii, incaltaminte sau nu stiu ce altceva. In fiecare an amandoi ne daruim celuilalt daruri unice in felul lor de a fi.

Am de la el primite o multime de obiecte care la prima vedere nu-ti spun mare lucru, dar daca le analizezi, ele au impact mare asupra ta si devin amintiri minunate de a lungul anilor.
Ca niciodata, am petrecut o gramada de timp pe internet sa gasesc cadoul perfect pentru amicul meu. Zile intregi nu am gasit nimic care sa-mi placa. Asa cum se intampla de fiecare data, problema se rezolva cand te astepti cel mai putin.

In urma cu o saptamana, mi-am vizitat fratele. El este casatorit si are doi copii. Cand m-am dus, cei mici stateau pe telefoane si radeau. La un moment dat au venit la mine sa-mi arate un obiect ciudat. Ea vorba despre un set de cani cu inel. I-am intrebat despre ce este vorba. Ei au spus ca imi trimite adresa site-ului sa vad cele mai amuzante obiecte.

Cand am ajuns acasa si am deschis telefonul, am apasat pe ce mi-au trimis nepotii. Era vorba despre site-ul 3gifts.ro. La inceput nu prea am luat in serios vedeam, dar deodata mi-a sarit in ochi tot felul de lucruri amuzante, creative, in acelasi timp si timp si folositoare Vlad casa omului.

In acel moment mi-am dat seama ca am gasit site-ul potrivit pentru a-i cumpara amicului meu cadoul ideal. Am dat la cadouri amuzante si am ales cu greu ce sa-i iau. Pana la urma m-am hotarat sa-i iau un aparat foto clasic ca pe vremuri. Eram convinsa ca ii va placea enorm de mult.

Am avut dreptate, a fost surprins de cadou, s-a bucurat foarte mult de el. Adora lucrurile vechi de epoca. Stiam acest lucru. Sunt fericita ca am reusit din nou sa-i daruiesc ceva mai deosebit.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *