Acum cateva luni, eu impreuna cu cativa prieteni pasionati de dans ne-am gandit sa ne unim fortele pentru a face o trupa de dans. Consider ca suntem cu totii talentati si avem o sansa sa facem o treaba buna.
De cand am luat decizia asta, am inceput sa muncim din greu. Am avut dificultati mari de a ne obisnui sa lucram in echipa, pana atunci fiecare dintre noi dansase individual si a fost o mare schimbare pentru noi sa constientizam ca tot ceea ce facem de acum incolo se va reflecta in performantele trupei noastre.
La inceput ne-a fost foarte greu, nu ne intelegeam deloc unu cu altul. Era gata sa ne despartim, dar cineva acolo sus ne-a ajutat sa nu renuntam. Intr-o seara am dat pe internet peste un site cu activitati team building. Cand am intrat pe Verticaladventure.ro si am citit despre ce era vorba, mi-am dat seama imediat ca este exact ce ne trebuie mie si colegilor mei de trupa pentru a reusi sa sudam trupa noastra de dans.
Colegii au fost de acord cu propunerea mea. Am luat imediat legatura cu cei de la Verticaladventure.ro sa ne rezerve un team building pentru sapte zile. Din numeroasele locatii enumerate pe site am ales Valea Cernei.
A fost cea mai buna decizie a noastra sa facem acest team building pentru ca ne-a ajutat foarte mult sa devenim o adevarata echipa. Activitatile pe care le-am facut in aceste 7 zile ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine, sa avem mai multa incredere unu in altul, sa ne imbunatatim relatiile dintre noi, sa ne descoperim limitele. etc.
Explorarea pesterilor ne-a pus in situatia sa vedem cum reactionam fiecare in diferite momente neasteptate Am fost nevoiti sa ne ajutam unu pe altul pentru a supravietui: ne-am petrecut noptile in pesteri in saci de dormit, ne-am pregatit mancarea impreuna, am facut focul, am cautat apa, am gasit hrana, am trecut obstacole diverse.
Toate aceste activitati ne-a facut sa ne dam seama cum putem lucra in echipa, cum gandeste fiecare, ce defecte sau calitati avem si cum sa le folosim in folosul echipei.
Cand am revenit acasa si am inceput antrenamentele, atmosfera a fost cu totul alta. Am inceput sa ne unim ideile pentru a realiza ceva frumos cu trupa noastra de dans. Sper sa continuam tot la fel si sa reusim sa ne indeplinim visul de a deveni o trupa de dans de succes.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *