Am avut o zi foarte reusita pentru ca mi-am indeplinit o mare dorinta pentru acest an. Inca de la inceputului anului mi-am dorit sa am o vacanta de neuitat in vara ce veni in curand.

De ceva vreme urmaresc ofertele agentilor de turism, le-am zis prietenilor sa ma informeze cu orice informatie despre vreo oferta de vacanta care m-ar atrage cu adevarat.

Aseara o prietena mi-a scris un mesaj in care ma pune sa studiez ofertele de vacantr de pe Filadelfia Group, de pe site-ul https://www.filadelfiaturism.ro.

Aceasta agentie de turism ofera clientilor toata gama de produse turistice: cazari peste tot in lume; sejururi in tara si in strainatate; circuite si city break-uri; bilete de avion si autocar; polite de asigurare; asistenta in planificarea unui concediu potrivit si consiliere post-vanzare.

Cei de la Filadelfia asculta dorintele oamenilor si apoi le ofera cele mai bune solutii in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate.

Asta era ceea ce cautam. Azi-dimineata am luat legatura cu aceasta agentie de turism si mi-am prezentat dorinta de a avea o vacanta deosebita la vara la un pret bun intr-un loc sigur.

Cei de la agentie mi-au prezentat cateva oferte foarte atragatoare care m-au cucerit. Cu greu am ales o oferta, dar am facut-o astazi pentru ca vreau sa am totul aranjat inca de pe acum ca sa stiu cand sa-mi iau concediu, sa anunt la serviciu si rezolv toate problemele pe care le am acasa pentru ar avea o vacanta fara nicio grija.

I-am multumit prietenei mele pentru ca m-a informat despre Filadelfia Group, habar nu aveam despre aceasta agentie de turism. Sunt convinsa ca voi avea o vacanta de neuitat. Sper sa fiu sanatoasa pana atunci.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *