Ieri am avut parte de o surpriza placuta. A venit la mine o verisoara cu care m-am inteles intotdeauna bine. Ea a lucrat multi ani in strainatate. Anul trecut si-a cumparat o casa cu banii castigati din munca.
Verisoara mea a venit la mine pentru ca isi dorea sa faca o pauza de la treaba pe care o face la casa. De o saptamana se apucase de curatenie la vila cumparata anul trecut.
Aceasta ruda a mea iubeste foarte mult curatenia. De cand a cumparat casa nu a mai putut sa vina in tara sa faca curat in noua locuinta.
Mi-a povestit ca inainte sa inceapa curatenia a cautat pe internet un site cu produse de curatenie de calitate. O prietena i-a recomandat produsele site-ului delphionline.ro.
Cei de la Delphionline ofera clientilor consultanta anterior ofertei de pret, apoi vor stabili impreuna cu clientul specificatiile activitatii curatenie ce urmeaza a fi desfasurate in locuinta
In baza acestor specificatii se va intocmi o oferta, unde se vor regasi informatii referitoare la preturi si termeni contractuali. Acestea vor sta la baza incheierii contractului de prestari servicii.
Pe site se gasesc produse in functie de tipul de curatenie care trebuie s-o faca clientul: generala, de intretinere, periodica, speciala sau post-contact.
Verisoara mea isi dorea cel mai mult detergenti pentru pardoseli de calitate. Ea este de parere ca pardoseala unei locuintei trebuie sa straluceasca de curatenie, sa nu se vada nicio urma de murdarie. Pardoseala este oglinda unei case.

KSzNX6kA_1438788445
Cei de la Delphionline i-a oferit produse de curatenie pentru pardoseli de o calitate superioara asa cum si-a dorit ea.
A reusit sa-si faca pardoselile casei sa straluceasca ca intr-o farmacie. Era fericita pentru reusise in sfarsit sa faca curat in casa ei cea noua.
Cu aceasta ocazie mi-am notat si eu adresa site-ului Am de gand sa-mi iau concediu pentru a ma duce la bunica sa fac curat in casa. O sa iau si eu legatura cei de la Delphionline sa-mi faca o oferta pentru produse de curatenie generala.
Intotdeauna verisoara mea a gasit cele mai bune solutii pentru orice necesitate avuta in viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *