Acum cateva saptamani a venit in vizita in Romania un vechi amic din copilarie pe care nu mai il vazusem de multi ani. S-a stabilit impreuna cu parintii acum 10 ani la Madrid. Am fost surprinsa sa aud ca vine in tara sa ma viziteze. El mai fusese in Romania doar o data de cand a plecat. In prezent baiatul are 25 de ani. Ii era tare dor de Romania si de prietenii sai din copilarie
M-a rugat sa-mi fac timp pentru el pentru a merge cu el intr-un tur a Romaniei. M-a bucurat propunerea lui deoarece imi place sa calatoresc si in tara noastra avem ce vedea.
Cand am ajuns la Bucuresti si am ajuns pe calea Victoriei, amicul meu la un moment dat a oprit masina si uitandu-se la ceva. A vazut un salon de masaj erotic.
Din acel moment planul de plimbare prin Bucuresti s-a schimbat. Prietenul a devenit foarte curios sa vada cum se face in Romania masajul erotic. Mi-a povestit ca a mers la un salon de acest tip la Madrid.
A luat imediat legatura cu cei de la salonul din Bucuresti si s-a programat pentru o sedinta. Recunosc ca eram si eu curioasa sa stiu daca salonul romanesc se ridica la nivelul unui salon de masaj erotic din strainatate.
Amicul meu a fost tare incantat de masajul erotic facut la salonul din Bucuresti. Mi-a spus ca a dat peste fete frumoase isi facea munca intr-o mod profesionist. Fetele din Romania i-a mai mult decat cele de la salonul din Madrid.
Acum cateva zile prietenul meu a plecat inapoi acasa la Madrid. Mi-a placut calatoriile facute alaturi de el prin tara. Tot eu l-am dus la aeroport. M-a rugat sa plecam mai devreme pentru ca mai vrea sa se mai duca inca o data salonul de masaj erotic pe care il vizitase acum o saptamana in Bucuresti. I-a placut mult prima sedinta de masaj erotic si a mai dorit sa mai traiasca acele senzatii placute pana sa plece.
Sper ca i-a mai placut si altceva in Romania decat salonul de masaj erotic.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *