Inca de mica mi-au placut plimbarile, fie ele pe jos sau cu bicicleta, nu era zi sa nu ma plimb cu orele impreuna cu prietenii mei. Pe atunci stiam sa ne bucuram de copilarie, ne placea sa ne jucam in natura si toti eram prieteni intre noi. Ne tineam de gatul parintilor pana ne cumparau biciclete pe care le foloseam pana la epuizare, de ramaneam cu ele in pana. Toti ne fugaream pe strazi, parcuri sau coclauri.

Din fericire am vazut ca au inceput copiii din nou din ziua de astazi sa revina la obiceiurile pe care le avea generatia mea. Am observat ca din ce in ce mai multi copii folosesc biciclete. Chiar zilele trecute ma intreba o prietena de unde sa achizitioneze pentru copilul ei accesorii pentru biciclete. Am stat si m-am gandit, mi-am adus aminte de site-ul pe care il vizitasem cu cateva zile inainte deoarece si eu trebuie sa-mi cumpar cateva accesorii pentru bicicleta mea. Este vorba despre site-ul Hypersport.ro unde puteti gasi accesorii pentru biciclete de diverse tipuri. Exista o multime de oferte de tipuri de accesorii, cum ar fi: aparatori pentru roata, bidoane, lacate, produse de intretinere, pompe, rucsaci, scaune pentru copii, precum si alte echipamente. Hypersport ofera produse spre vanzare la preturi avantajoase,

Imi place enorm de mult sa merg cu bicicleta pe potecile din parc, cu parul in vant, simtind adierea imbietoare a florilor si suflul vantului pe piele, E o adevarata incantare, deoarece atunci cand mergi cu bicicleta te simti liber, te simti alt om, te simti in largul tau, in lumea ta.

Mersul pe bicicleta, potrivit specialistilor, reprezinta un sport foarte bun pentru articulatii, deoarece intareste muschii, exercitand o presiune mai blanda asupra articulatiilor decat alergatul sau mersul pe jos. Ca orice forma de miscare in aer liber, face bine plamanilor si sistemului cardiovascular.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *