De ceva timp vorbesc pe internet cu o fata din Franta. Ea a dorit sa ma cunoasca mai bine. I s-a parut ca sunt o persoana de treaba in poze si s-a bucurat ca stiu si limba franceza. Eu as fi vrut foarte mult sa invat la scoala limba engleza, dar nu a fost sa fie asa. Franceza am inceput s-o invat din clasa a doua pana am terminat facultatea de Litere unde am fost la profilul romana – franceza. M-am bucurat atunci cand aceasta fata a dorit sa vorbim pentru ca eu de cand am terminat facultatea nu am mai avut nicio treaba cu franceza si mi-e frica ca o sa incep sa uit sa scriu si sa vorbesc aceasta limba, ar fi pacat daca s-ar intamplat asa ceva dupa atatia ani de studiu.

Cand am inceput sa comunic cu fata din Franta, nu am crezut ca relatia noastra de prietenie va fi tot mai puternica. Ma gandeam ca vor fi doar cateva conversatii pe internet si atat. M-am inselat, cu fiecare zi in care am comunicat, am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, avem multe pasiuni in comun, gandim, avem aceleasi scopuri in viata. Acum ne dorim foarte mult sa ne cunoastem si in realitate, sa ne convingem daca ne intelegem tot asa de bine.

Ea mi-a propus sa caut in Brasov, unde locuiesc eu, un apartament de inchiriat, unde sa stea cat timp ne vom cunoastea mai bine in Romania. Un amic mi-a. gasit un apartament dragut complet mobilat, dar fara ustensile de bucatarie. Prietena va sta o vreme in Romania si sigur va avea nevoie sa faca si mancare sau ce doreste ea. Am inteles ca ii place sa stea in bucatarie in timpul ei liber. Am fost nevoita sa caut pe internet site-uri cu ustensile de bucatarie pentru a cumpara pentru apartamentul amicei mele. Oricum dupa ce imi pleaca prietena, ustensilele imi vor ramane mie. Mama abia asteapta sa aiba ustensile noi de bucatarie, ale ei s-au ruginit de atatia ani de cand le are.

Cand am comandat ustensilele de bucatarie de pe site-ul  Diqis.ro, am observat ca au oferte cu produse pentru Paste. Sunt tot felul de produse de gatit sau de copt cu reduceri importante de preturi. Sincera sa fiu am mai cumparat si eu o tava numai buna pentru friptura de miel pe care o vom face duminica in ziua de Paste.

Sper ca prietena mea sa se simte bine la Brasov, sa-i placa unde va sta. Imi doresc din tot sufletul sa ne intelegem la fel de bine si cand ne vom vedea in realitate asa cum ne intelegem in lumea virtuala. Am ajuns sa ne spunem tot ce avem pe suflet, intre noi nu mai exista niciun secret. Eu asa simt acum, sper sa fie asa si cand va veni la Brasov si ne vom cunoaste. Mai sunt doua saptamani pana va sosi in Romania, voi merge s-o astept la aeroport. Am emotii de acum, nu vreau sa ma gandesc cum voi reactiona la aeroport cand ne vom vedea pentru prima oara in viata noastra. Am multi prieteni buni care sunt alaturi de mine la greu, dar simt ca fata asta din Franta va deveni prietena care mi-am dorit-o toata viata mea, simt ca va fi prietena cea mai buna pentru totdeauna, ca pot sa ma bazez pe ea in orice situatie. Abia astept momentul in care ne vom vedea

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *