Acum o saptamana a fost ziua unei prietene la care tin foarte mult. Daca nu vorbim intr-o zi, parca simtim ca nu am vorbit de o luna. E o fata de treaba, simpla si vesela ca si mine.

M-am gandit mult timp ce sa-i iau cadou doream ceva special, sa nu uite niciodata ce i-am daruit. Prietena mea nu are o viata prea usoara, nu are posibilitatea sa-si cumpere tot ce vrea ea. De multe ori cand vorbim, imi pomeneste ca a vazut ba una, ba alta in magaizne sau pe internet, dar rar isi poate lua ce vede.
Cu cateva zile inainte sa fie ziua ei, mi-a zis ca a dat de un site fain cu produse folositoare intr-o casa. Fara sa vrea mi-a dat o idee ce sa-i cumpar, pana atunci habar nu aveam ce cadou ar fi perfect pentru ea. Am reusit sa o pacalesc sa-mi dea adresa site-ului, i-am spus ca o alta prietena doreste sa-si cumpere ceva. Mi-a placut si mie ce am gasit pe site, m-au incantat toate produsele . Cred ca o sa-mi cumpar si eu cate ceva de pe acest site, vad ca toate produsele sunt la promotie, sunt reduceri de pret importante. Imi lipsesc si mie multe lucruri utile pentru casa mea . Am pus ochii pe cateva accesorii de bucatarie care imi vor fi de mare ajutor.

M-am gandit mult pana cand m-am decis ce cadou ar putea sa o faca sa se sinta fericita pe amica mea, sunt multe lucruri de care ar avea nevoie urgent. Dar cred ca unuscator de rufe pliabil de la Frarom Shop ar fi cel mai bun cadou. Are doi copii mici si spala mult. Stiu ca nu prea are unde sa-si puna la uscat rufele in apartament.

Am avut emotii mari pana cand a venit momentul mult asteptat, sa vad daca ii place cadoul meu. A fost tare bucuroasa, imi multumeste in fiecare zi pentru surpriza pe care i-am facut-o. SI eu ma bucur ca am putut s-o fac fericita pe prietena mea chiar de ziua ei. inca un moment de neuitat din viata mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *