Azi-noapte am visat-o pe bunica mea. Tata s-a pus de acord cu matusele mele sa faca imbunatatiri la casa bunicii pentru a putea s-o vanda mai usor la un pret bun, dar nimeni nu putea sa stea acolo ca sa supravegheze casa. Atunci le-a venit ideea sa ma puna pe mine sa caut pe internet sisteme de alarma pentru a asigura casa de hoti. De multe ori am avut probleme cu oamenii din comuna care au intrat in casa si au furat lucruri de valoare.

Eu cum am multi prieteni virtuali, tineam minte ca cunosc un baiat care lucreaza in acest domeniu si care m-ar putea sfatui ce ar fi bun sa cumparam. Asa am aflat de sistemele de alarma de pe site-ul Ordis.ro la preturi foarte bune. Acest site pune la dispozitia clientilor toata gama de aparate de supraveghere audio si video.

Firma Ordis se ocupa cu importul, livrarea si instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalatii electrice si sisteme de distributie. Produsele oferite clientilor sunt moderne si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu.

Pe site se pot gasi o gama larga de produse de securitate pentru protejarea obiectivilor valoroase.  Se pot cumpara sisteme complete de automatizari porti, sisteme de alarma, sisteme de incendiu, interfonie video si audio, control pontaj, sisteme antifurt, etc.

Cu sistemul de alarma cumparat la promotie si instalat de Ordis  am rezolvat si problema cu hotii care intrau in casa bunicii noaptea si furau ce aveau chef. Dupa ce am instalat aparatul, au mai incercat sa intre de cateva ori hotii in casa bunicii, dar apoi au renuntat vazand ca nu mai au nicio sansa.

Acum sper ca totul va fi bine cu casa bunicii. Abia astept sa se termine toate renovarile ce trebuie facute pentru a putea sa petrec mai mult timp la tara.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *