Acum cateva zile am fost foarte fericita atunci cand fetita prietenei mele cea mai buna a implinit 2 ani. Oana si cu mine suntem prietene de cand ne stim. Am fost la gradinita impreuna, apoi la scoala. Am suferit foarte mult amandoua a trebuit sa ne despartim la liceu, dar ne vedeam foarte des, in fiecare saptamana, apoi la facultate s-a intamplat cam le fel. Si cand nu puteam sa ne vedem, vorbeam mult la telefon, pe internet. Ea a studiat si in strainatate si o vreme ne-am vazut doar pe webcam.

Apoi a revenit inapoi in Brasov. Suntem ca doua surori, nu avem secrete una fata de cealalta, oricand ma pot baza pe ea si ea pe mine. Mie mi-a spus prima ca are iubit, apoi ca se casatoreste, am ajutat-o cu nunta. Apoi cand a aflat ca e insarcinata m-a sunat sa-mi zica ca va fi mama. Impreuna ne-am documentat despre tot ce e nevoie pentru a duce sarcina la capat cu bine. Cand imi va veni randul sa-mi fac si eu o familie, voi fi informata bine despre multe lucruri. Cum imi petrec mult timp pe internet, am citit multe despre lucrurile ce ii trebuie unui copil.

Am aflat ca e foarte important ca un copil sa aibe jucarii educative pentru avea activitati distractive cu care se indeletnicesc inca de la varsta de bebelus si pana in copilaria tarzie cu multiple beneficii in plan psihic, social, fizic si emotional, jocul este, nu doar un instrument eficient in educatia copilului, ci si un stimulent pentru cresterea si dezvoltarea lui, inca din primele zile de viata. Prin joc copilul exploreaza lumea si invata sa se adapteze la nou, isi dezvolta  abilitatile sociale, isi dezvolta imaginatia si creativitatea etc.

Pana sa se nasca fetita am cautat acest tip de jocuri pentru ea. Intr-o zi am gasit jocuri educative pe site-ul edu class care mi-au placut mult. I-am sugerat si prietenei mele sa intre pe acest site  sa se uite, eram sigura ca va fi incantata de produsele gasite si nu va rezista sa nu cumpere ceva. Nu a durat mult pana   m-a anuntat ca a cumparat  o multime de jocuri pentru cea mica.

Si eu in acelasi timp am comandat un cadou inedit pentru fetita amicei mele . Cam asa ceva imi doream sa gasesc , un cadou ( Doamna Urs) care o va ajuta sa-si dezvolteze imaginatia, abilitatile de coordonare si dexteritate.

Site-ul Edu class are disponibile peste 1000 de prodiuse in stoc, o mare parte dintre ele sunt si in showroom la adresa: Str. Matei Voievod 15 Bucuresti  Sector 2  Telefon : 021 3454540  0733 931104

Imi doresc  sa-i fiu a doua mama micutei Elena  pentru ca mama ei e cea mai buna prietena pe care as fi  putut avea eu in viata mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *