Anul trecut am avut parte de cel mai important eveniment din viata mea, m-am maritat cu barbatul visurilor mele. A fost cea mai frumoasa zi a mea de cand ma stiu. Cred ca n-o voi uita niciodata emotiile pe care le-am simtit la ceremonia religioasa.

Anul acesta m-am mutat impreuna cu sotul meu in casa cea noua pe care am cumparat-o din banii primiti la nunta si am decis ca este timpul sa mai cumparam cate ceva ce ne trebuie  urgent pentru apartamentul nostru.

Asa ca am inceput sa cautam prin diferite magazine. Primul lucru la care ne-am gandit ca ne-ar prinde bine ar fi un frigider nou deoarece cel vechi a inceput sa nu mai functioneze cum ne dorim noi. Am tot cautat dar nu am gasit nici un model care sa ne placa.

Un prieten mi-a spus ca in Brasov sunt oferte la frigidere in magazinul Selgro. Am intrat si eu pe internet sa vad daca e adevarat ce a zis amicul meu. Ceea ce am citit pe site-ul lor m-a determinat sa merg a doua zi la Selgros si sa-mi iau fara nicio ezitare un frigider nou nout.

Necazul este ca nu m-am putut abtine sa fac praf toti banii pe care ii aveam pe card. Imi doream de mult un televizor HD cu diagonala de 100 de centimetrii care are claritate foarte buna. Televizorul a avut un pret bun si am profitat de asta. Dar am mai cumparat si un aspirator tot la un pret bun.

Acum ne putem uita la emisiunile preferate si serialele favorite in calitate HD si un sunet impecabil  fara a mai avea griji ca friderul nu merge cum ar trebui si mancarea    s-ar putea strica.

Doresc ca toata lumea sa fie fericita asa cum sunt eu cu sotul meu. Sper sa fiu asa toata viata.

Selgros Bra?ov

Produse alimentare ?i nealimentare

Calea Bucure?ti nr. 231 Bra?ov,500299 , RO

Tel: 0268 307 000

Fax 0268 307 199

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *