De cand am inceput sa merg la scoala, am descoperit ca imi place sa scriu, era o placere sa fac compuneri pentru scoala, visam sa devin jurnalist, sa scriu articole. Pe vremea copilariei mele nu era internet, nici nu eram pasionata de calculatoare. Dar destinul a facut ca la liceu sa fac informatica, sa descopar tainele calculatorului, apoi sa aud de internet.

Mi-am indeplinit visul de a face facultatea de litere si tot in perioadda aia sa-mi bag si internet acasa. Asa am descoperit multe lucruri pe care nici ma gandeam ca exista si sa-mi placa mult.

N-o sa uit ce bucuroasa cand mi-am facut un blog gratuit si am inceput sa scriu articole pe el, visul meu era pe jumatate realizat, puteam sa scriu lucruri pe care eu le consideram interesante si pe care le putea afla si prietenii mei de pe internet.

Urmatorul pas era sa-mi fac un site unde sa atrag mai multi cititor, daca oamenilor le place cum arata un site, cu atat sunt atrasi sa citeasca cat mai mult si sa le povesteasca si altora despre ce a citit si de unde a citit. Un site nu se compara cu un blog si din alt punct de vedere, viteza de incarcare a site-ului e mult mai mare decat a uni blog.Prietena mea cea mai buna stia cat imi doresc sa un site, imi spunea mereu ca il voi avea in curand, dar nu prea o credeam. Dar intr-o zi un alt prieten m-a intrebat daca am auzit vreodata de PHPRunner. Amicul meu mi-a explicat ca PHPRunner este un program de la Xlinesoft, facut special pentru a crea cu usurinta site-uri de catre persoanele care nu au cunostinte de programare.  Eu daca doresc sa-mi fac site asa cum se facea in trecut. Trebuie sa invat HTML ?i PHP, fie sa învat un CMS modern (Drupal, Joomla etc). Dar  ar dura mult timp sa invat toate astea lua multe zile ?i s-ar dovedi dificile. Prietenul meu mi-a zis ca PHPRunner este un program care se invata in 15 minute cu care se pot face atat site-uri

Eu nici nu stiam ce e cu aceasta firma. Acest prieten mi-a spus sa xlinesoft.ro este distribuitorul programerelor PHPRunner in Romania , Atunci am intrat si eu pe acest site xlinesoft.ro sa mai citesc mai multe si am descoperit ca pot sa testez programul acasa timp de 21 de zile gratuit, PHPRunner are o multime de sabloane pentru aplicati, multe teme de culori si machete etc. Cu acest program am posibilitatea sa-mi fac un site unic cu un editot vizuar avansat de tip WYSIWYG.

Dar pana a ma hotara daca imi fac site cu ajutorul programului de la xlinesoft, am intrat si pe  wikipedia sa mai ma documentez putin despre PHPRunner.

Apoi m-am lamurit ca programul PHPRunner e cea mai buna solutie de a-mi face un site pe gustul meu. Sper ca oamenii sa fie atrasi sa intre pe el sa citeasca ceea ce voi scrie. Abia astept sa-l fac. sa-mi indeplinesc visul de a avea un site fain

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *