Aseara am ascultat emisiunea mea preferata la radio. Subiectul dezbatut m-a facut sa-mi aduc aminte cum o copiam pe mama mea de mica in tot ce facea ea. Tin minte ca luam pe furis din baie rujul, creionul de ochi, pudra cu care mama se machia in fiecare zi, i-a placut sa fie o femeie elaganta, frumoasa, cu fata ingrijita si cu parul mereu aranjat. Se pare ca am mostenit si eu de la ea aceasta calitate de a fi in orice situatie o persoana prezentabila din toate punctele de vedere. N-o sa uit niciodata ziua in care am luat primul meu salariu, am cheltuit toti banii pe produse bio pentru ingrijirea fetei, a corpului, a ochilor etc.

De cand o cunosc pe prietena mea cea mai buna simt ca sunt mai sanatoasa, arat mai bine. Amica mea m-a sfatuit sa intru pe site-ul Bioportal, ca o sa  gasesc tot ce vreau pentru ingrijirea mea personala. Si din momentul in care am intrat pe acest site, nu m-a mai interesat alte produse de pe internet. M-a fascinat din prima variatia produselor bio pe care o poti cumpara de la ei.

Sunt bucuroasa ca am gasit acest site cu produse bio de calitate. Pana acum tot studiam produsele oferite de blandul meu preferat din strainatate  Levera. Prietenei mele ii place blandul Gamarde din afara tarii. Nu ma indoiesc ca ambele blanduri au produse de calitate, dar si Bioportal.ro ofera produse la fel de bune

Ieri mi-au sosit acasa produsele comandate de pe site din salariu de pe luna Aprilie. De o saptamana am terminat acest demachiant din apa micelara delicata bio.

apa-micelara-bioportal_13475

Am fost disperata aceste zile, imi place mult sa ma demachiez seara si m-am invatat s-o fac cu produse bio de calitate. Toate femeile ar trebui sa se demachieze, sa-si curate fata de impuritati si s-o lase sa respire in voie peste noapte.
Mai sunt innebunita dupa acestParfum roll-on California Star Jasmine – fresh. Daca uit sa ma dau cu ea intr-o zi, simt ca imi lipseste ceva, nu ma simt in largul meu.

jasmine-bioportal_12622

Daca ma credeti cumva nebuna, intrati pe site si cumparati si voi si apoi sa ma cautati sa vorbim, sa vad daca imi dati dreptate sau nu

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *