Sunt putin trista ca se termina vara. Au fost trei luni superbe pentru mine, am stat sa ma bronzez la soare, mai ales ca acum parintii mei s-au mutat la casa si am avut posibilitatea sa stau in curte intinsa la soare in timpul liber..

Anul trecut a iesit si tata la pensie, mama era deja. Si de atunci tata a zis ca daca va gasi o casa frumoasa langa Brasov, va vinde apartamentul imediat si se va muta la casa. Ocazia s-a ivit in primavara cand fratele meu a gasit un anunt cu o casa frumoasa pe internet. Totul a mers perfect cu vanzarea apartamentului, casa ne placea la toti. Intr-o luna ne-am mutat in noua noastra locuinta.

Casa avea tot ce-i trebuia, doar curtea arata cam urat, nu e asfaltata prea bine. Asta nu prea i-a placut mamei deoarece ea merge greu si ii e frica ca nu cumva sa se impiedice si sa cada.

Acum vreo 3 saptamani mama chiar a cazut in curte intr-o seara, asta ne-a dat de gandit mult mie si  fratelui meu.

Mai e putin pana va fi ziua mamei, o cheama Maria, eu si fratele ne-am gandit sa-i facem o surpriza, sa cumparam placi de granit exterior si sa facem curtea frumoasa. Asa mama nu va mai merge cu teama ca poate pati ceva oricand.

Dar nu am stiut ce sa luam si de unde. Nu prea avem prea multe informatii despre placi de granit pentru suprafete exterioare. Norocul nostru a fost ca eu am un amic care se pricepe, el ne-a explicat tot ce trebuie sa stim. Pe site-ul Fabism.ro am gasit cele mai bune oferte si o multime de modele. Placile de granit puse la vanzare de FABI Satu Mare sunt roci naturale decorative, in cele trei variante din meniu: placi granit 2 cm, placi granit 3 cm si placi granit 5 cm. Aceste roci sunt extrase din cele mai renumite cariere. Exista nuante si culori de granit de la negru, la bej sau crem, pana la albastru, verde sau variante multicolor.

De asemenea, firma Fabi ne va ajuta sa montam aceste placi in curtea casei parintilor mei.

Abia astept sa-mi vad parintii linistiti in privinta curtii casei. Au fost tare stresati din cauza asta, n-au putut sa se bucure pana acum ca si-au indeplinit visul de a sta la casa.

Odata cu montarea placilor de granit nimic n-o sa-i mai impiedice sa se simta bine in noua lor locuinta. Sunt foarte fericita pentru mama si tata, imi doresc tot ce e mai  bun pentru ei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *