In sfarsit e timp frumos, m-am saturat de atata ploaie. As vrea sa pot sta toata ziua afara, mai ales ca acum parintii mei s-au mutat la casa. Asta a fost visul lor de foarte mult timp. Nu au dorit sa faca acest pas pana sa iasa la pensie deoarece au zis ca e greu cu serviciul sa ai grija de o casa. Daca mai ai si o gradina de care sa ai grija, este mult de munca. Cum ambii parinti ai mei au crescut la tara, stiu cum e sa locuiesti la casa si nu au vrut sa-si complice viata mai mult.

Anul trecut a iesit si tata la pensie, mama era deja. Si de atunci tata mi-a zis ca daca va gasi o casa frumoasa langa Brasov, vinde apartamentul imediat si se muta la casa. Ocazia s-a ivit in primavara cand fratele meu a gasit un anunt cu o casa frumoasa pe internet. Totul a mers perfect cu vanzarea apartamentului, casa ne placea la toti. Intr-o luna ne-am mutat la noua noastra locuinta.

Parintii si-a dorit foarte mult sa-si puna pavaj in curte, dar nu au facut-o pana acum. Mama si tata spun ca pavajele ofera o multitudine de solutii de amenajare personalizate si diversificate prin culoare, forma si tipurile de suprafete disponibile. Pavajul creeaza  o atmosfera de liniste binefacatoare, nu necesita ingrijiri, sunt durabile, rezistente, estetice, usor de intretinut si refolosibile.

Acum curand va fi ziua lui tata, eu si fratele ne-am gandit sa-i facem o surpriza, sa cumparam noi pavajele si sa angajam sa le puna in curte. M-am uitat  pe internet sa vad ce pot sa gasesc pe site-uri. Am intrat si pe wikipedia sa aflu mai multe despre pavaje.

Un site m-a atras atentia, mi-a placut fotografiile cu produsele lor. M-am hotarat sa fac comanda de pavaje frumoase de la PavConsult. Dupa ce a venit comanda acasa, am chemat si mesterul sa puna pavajele in curte.

1620930_502529003183194_7042684585158776906_n

Abia astept sa-mi vad parintii fericiti, n-au putut sa se bucure pana acum ca si-au indeplinit visul de a sta la casa. Sunt foarte fericita pentru mama si tata, imi doresc tot ce e bun pentru ei

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *