Am cumparat o saltea noua pentru pat

13 mart., 2015

De ceva vreme ma doare foarte tare spatele, abia ma mai misc. Ieri m-am hotarat sa merg la doctorul de familie sa vad ce-mi spune sa fac. Pe langa faptul ca mi-a dat o reteta cu pastile de durere si mi-a recomandat sa-mi fac o radiografie la spate, m-a intrebat ceva ce m-a pus pe ganduri. Dimineata cand ma scol din pat abia ma misc.. Doctorita m-a intrebat ce saltea am pe pat, ca e important cum dormim noaptea.

Saracul meu pat e vechi, nu i-am schimbat niciodata salteaua si probabil pozitia corpului meu cand dorm nu e cea  mai indicata. Am mai vrut sa-mi mai cumpar saltea noua, dar mereu am facut altceva cu banii. Recunosc ca sunt genul de om care amana pana in ultima clipa ce are de facut si asta nu e bine deloc.

Dupa ce am plecat ieri de la doctorita, m-am hotarat sa-mi iau de urgenta saltea, dar nu stiam de unde sa iau pentru a fi de calitate. Mi-am adus aminte ca o prietena si-a luat saltea noua si e multumita de ea. Aseara am sunat-o s-o intreb de unde si-a cumparat, mi-a dat adresa site-ului Tamos. Nu mai auzisem de aceasta firma. M-am dus imediat la laptop si am intrat pe acest site sa vad ce oferte de saltele au.

M-am hotarat cu greu ce saltea sa-mi cumpar deoarece site-ul are la vanzare o gama larga de saltele ieftine, ortopedice, super ortopedice sau speciale. Eu mi-am luat o saltea ortopedica pentru a ma ajuta in legatura cu spatele.

Si prietena mea si-a luat acest tip si spune ca are un somn mult mai linistit, nu se mai trezeste noaptea de multe ori asa cum se intampla pana sa-si cumpere noua saltea. Dar cel mai important lucru este ca dimineata se scoala relaxata cu zambetul pe buze

Abia astept sa-mi vina comanda acasa, sunt convinsa ca voi avea un somn mai bun si durerile de spate vor inceta.

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply