De ceva vreme ma doare foarte tare spatele, abia ma mai misc. Ieri m-am hotarat sa merg la doctorul de familie sa vad ce-mi spune sa fac. Pe langa faptul ca mi-a dat o reteta cu pastile de durere si mi-a recomandat sa-mi fac o radiografie la spate, m-a intrebat ceva ce m-a pus pe ganduri. Dimineata cand ma scol din pat abia ma misc.. Doctorita m-a intrebat ce saltea am pe pat, ca e important cum dormim noaptea.

Saracul meu pat e vechi, nu i-am schimbat niciodata salteaua si probabil pozitia corpului meu cand dorm nu e cea  mai indicata. Am mai vrut sa-mi mai cumpar saltea noua, dar mereu am facut altceva cu banii. Recunosc ca sunt genul de om care amana pana in ultima clipa ce are de facut si asta nu e bine deloc.

Dupa ce am plecat ieri de la doctorita, m-am hotarat sa-mi iau de urgenta saltea, dar nu stiam de unde sa iau pentru a fi de calitate. Mi-am adus aminte ca o prietena si-a luat saltea noua si e multumita de ea. Aseara am sunat-o s-o intreb de unde si-a cumparat, mi-a dat adresa site-ului Tamos. Nu mai auzisem de aceasta firma. M-am dus imediat la laptop si am intrat pe acest site sa vad ce oferte de saltele au.

M-am hotarat cu greu ce saltea sa-mi cumpar deoarece site-ul are la vanzare o gama larga de saltele ieftine, ortopedice, super ortopedice sau speciale. Eu mi-am luat o saltea ortopedica pentru a ma ajuta in legatura cu spatele.

Si prietena mea si-a luat acest tip si spune ca are un somn mult mai linistit, nu se mai trezeste noaptea de multe ori asa cum se intampla pana sa-si cumpere noua saltea. Dar cel mai important lucru este ca dimineata se scoala relaxata cu zambetul pe buze

Abia astept sa-mi vina comanda acasa, sunt convinsa ca voi avea un somn mai bun si durerile de spate vor inceta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *