Se apropie luna aprilie. Mama mea s-a nascut in aceasta luna de primavara. Anul asta am de gand sa-i fac o mare surpriza, de ceva vreme, strang bani pentru a reusi sa-i cumpar cea ce isi doreste de multa vreme, adica un tablou cu o pictura cu flori.

De ceva vreme tot vorbim despre asta. Acum cateva luni mama a petrecut 2 zile la o veche prietena. Pe langa faptul ca s-a bucurat de prezenta amicei, i-a placut foarte mult o pictura cu flori pe care prietena ei o avea in living. Mama mae adora lucrurile de calitate, mai ales cele ce sunt destinate pentru casa. Ne-am plimbat de multe ori impreuna dupa acea vizita si ne-am oprit la fiecare magazin care vindea picturi, mama isi dorea mult sa gaseasca acel tip de pictura  vazuta la amica sa.

Eu tot i-am promis ca ii cumpar, dar nu am facut-o pana acum, mereu am fost nevoita sa cumpar tot altceva. Anul trecut, cand si-a sarbatorit ziua de nastere, nu am avut bani sa-i cumpar cea ce imi doream pentru ea, dar acum in sfarsit am reusit sa strang ceva banuti sa-i fac un cadou frumos. O prietena m-a sfatuit sa caut si pe internet site-uri cu picturi, poate gasesc ceea ce vrea mama mea la un pret bun. De cateva zile tot asta fac, am intrat in oras in cateva magazine, inca nu sunt hotarata ce fel de pictura sa-i cumpar si de unde.

Acum cateva minute o prietena de pe internet mi-a spus sa intru pe site-ul  http://www.onlinearts.ro/sa vad daca imi plac produsele lor. Am intrat imediat si in cateva secunde mi-a atras atentia o pictura cu flori, asa cum mi-a povestit mama ca are amica ei. Cred ca mama ar fi extrem de fericita daca ar avea o asa pictura frumoasa in casa ei. Am un sentiment ca trebuie sa ma opresc aici cu cautarile si sa cumpar  o pictura cu flori de pe onlinearts.ro. Eu de obicei fac ceea ce simt si nu cred ca ma pot schimba acum.

Imi imaginez ce fericita va fi mama cand va vedea ce cadou i-am luat. Asta imi doresc cel mai mult, sa fie un moment de neuitat pentru ea, dar si pentru mine. Voi lasa lucrurile asa deocamdata, dar simt ca maine voi simti la fel si daca asa va fi, voi cumpara pictura imediat fara sa mai ma gandesc prea mult.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *