De o saptamana am musafiri. Un var care locuieste in Germania vine in vizita la noi. Nu a mai fost de vreo 10 ani in tara. Acum a simtit nevoia sa-si ia vacanta si sa plece spre Romania. Eu cu el vorbim mereu pe internet, ne impacam bine de mici.  Am copilariit impreuna la bunici. Apoi ne-am petrecut vacantele de vara impreuna distrandu-ne de minune. Am o multime de amintiri de neuitat legate de acest var.

De cand a venit am povestit ore in sir despre amintirile noastre, despre ce facem acum, daca suntem multumiti cu viata pe care o avem. El in Germania are deschisa o afacere de vreo trei ani. A muncit mult sa ajunga sa-si indeplineasca visul de a avea propria firma. E un tip ambitios care stie ce vrea de la viata, nu renunta niciodata.

Mi-am luat si eu concediu sa-mi petrec timpul cu varul meu, asa ma mai distrez si eu putin. Varul meu are bani si putem sa facem ce vrem in oras. Intr-o seara am avut o mica problema, varul meu foloseste tigari electronice si la un moment dat s-a trezit ca i s-a terminat lichidul ce se consuma la aceste tipuri de tigari. Eu habar nu aveam de unde se cumpere asa ceva. Internetul m-a ajutat sa gasesc un site unde am gasit lichide de calitate pentru tigari electronice. Livrarea s-a facut in scurt timp, varul meu nu a suferit prea mult fara tigara lui electronica.

Acum totul e bine, putem sa petrecem impreuna zile de neuitat. Avem in plan sa vizitam toate rudele noastre, sa ne plimbam putin prin tara. Sunt convinsa ca peste ani ne vom aminti de aceste zile cu mult drag.

Ma simt norocoasa ca am un var cu care ma inteleg asa de bine. Il consider cel mai bun prieten al meu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *