Vreau sa va spun, de la bun inceput, ca imi face o mare placere sa scriu acest articol. Am luptat mult sa ma duc la scoala, mi-am indeplinit visul de a urma Facultatea de Litere, la care visam de mica. Romana si franceza au fost mereu materiile mele preferate in clasele primare.

Aceasta facultate imi da solutia cea mai buna de a putea avea si eu un serviciu. Dat fiind faptul ca am probleme de sanatate, nu am prea multe posibilitati de a lucra ceva, pentru a avea din ce trai atunci cand parintii nu vor mai fi. M-am gandit ca o solutie de a imi castiga existenta ar fi sa-mi deschid un birou de traduceri autorizate. Stiu ca e un vis greu de indeplinit, dar ceva imi spune ca voi reusi la un moment dat.

Am asteptat cu nerabdare sa termin cei 5 ani de facultate. Au fost ani grei pentru mine: sa citesc atat de mult si sa dau intre 22 si 24 de examene pe an. De cate ori imi privesc cursurile asezate  frumos in birou , sunt fericita  pentru toate realizarile mele. Nu-mi pare rau pentru sacrificiile facute. Sunt mandra sa afirm ca sunt absolventa a Facultatii de Litere!

O calitate a mea este sa fiu ordonata, imi place ca totul sa fie asezat frumos la locul lui fara sa am in jurul meu nimic de aruncat. In ultima vreme am  avut ceva de lucru, cineva m-a rugat sa-i traduc o carte din franceza in romaneste. M-am bucurat deoarece mai castig si eu un ban. Problema a fost ca a trebuit sa scriu de mana si normal ca la inceput nu eram obisnuita si greseam mult. Erau numai hartii  in jurul meu, ceea ce nu-mi placea deloc. Intr-o zi am  decis sa iau masuri, am intrat pe internet sa caut site-uri care au solutii pentru problema mea. Repede am dat peste cosurile de birou de la Papetarie.ro. abia am asteptat sa-mi vina comanda acasa sa scap de hartiile  imprastiate in jurul biroului meu.

Sper ca in viitor sa reusesc sa deschid un birou de traduceri autorizate.. Asta imi doresc cel mai mult si n-o sa ma las pana nu-mi voi indeplini visul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *