De curand m-am angajat la o firma ca secretara. Am fost foarte fericita ca am reusit acest lucru. In sfarsit puteam sa fiu independenta financiar fata de familia mea.

Mi-a fost greu sa-mi gasesc un loc de munca pentru ca nu am vrut sa lucrez orice la orice firma. Sunt de parere ca dupa atatia ani de scoala merit sa muncesc la o firma unde pot avea posibilitatea sa-mi fac o cariera frumoasa in urmatorii ani.

Am considerat ca firma unde m-am angajat imi ofera aceasta sansa. Prima mea zi de lucru a fost una cu emotii pentru ca doream ca totul sa-mi iasa bine. Mi-a venit sa ma iau cu mainile de cap cand am vazut ce dezordine era pe birou meu. Erau o multime de acte care trebuiau sa fie puse in ordine in dosare. Toate aceste acte trebuiau sa fie capsate cu capsatorul. Aveam doua capsatoare, dar capse cu care sa capsez actele, nu era nici macar una.

L-am anuntat pe seful meu ca capsatoarele nu au capse. El mi-a spus sa dau comanda de capse Rapid de pe un anumit site. Mi-a dat adresa site-ului www.sancogrup.ro sa fac comanda cat mai repede.

Am intrat imediat pe site si am cumparat capse suficiente pentru o lunga perioada de timp. Abia am asteptat sa vina coletul la firma pentru a incepe sa capsez actele si sa le in ordine in dosare.

Am fost usurata cand am pus totul in ordine. Eu sunt o persoana ordonata inca din copilarie si nu am suportat sa traiesc intr-un mediu unde nu exista curatenie si ordine.

Am fost fericita atunci cand seful m-a laudat pentru ordinea pe care am facut-o in acte. Pana venirea mea nu stia niciodata unde e un act sau dosar cu un proiect.

Sper ca seful sa fie multumit si de munca mea depusa la firma. Sincera sa fiu as vrea ca postul meu de secretara sa fie doar temporal. Imi doresc sa devin un angajat mai important in firma.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *