Anul acesta m-am mutat impreuna cu sotul meu in casa cea noua pe care am cumparat-o din banii primiti la nunta si am decis ca este timpul sa mai cumparam cate ceva ce ne trebuie  urgent pentru apartamentul nostru. Primul lucru pe care l-am dorit in noua nostra casa a fost  lumina calda, naturala, cu noile becuri led e27. M-am informat informat ca aceste tipuri de becuri sunt cele mai bune.

Asa ca am inceput sa cautam prin diferite magazine.. Mie imi place sa fac ceea ce vreau cu logica. Schimbarea becurilor a fost primul lucru pe lista deoarece nu mi se pare in regula sa platesc curentul dublu in raport cu cata lumina am. Un bec este bun daca are consum mic si luminozitate cat mai mare. Pentru ca becul sa produca o lumina satisfacatoare, raportul dintre consumul de energie ( wait ) si consumul de lumina    ( lumeni ) trebuie sa fie de cel putin 80.

4253-2-600x600

Un prieten mi-a spus intr-o seara ca stie un site ce vinde becuri led e27 la preturi foarte bune. Cand am intrat pe site-ul Magic.ro am simtit imediat ca problema becurilor am rezolvat-o. Dupa cateva minute de navigare pe site am dat si comandat de becuri pentru tot apartamentul. Magic,ro ofera clientilor transport gratuit oriunde in tara daca cumpara produse  peste valoarea de 350 de lei. De asemanea, daca clientul isi face card de fiderilitate befeniciaza de cele mai bune oferte.

Ieri am citit un articol interesant despre becurile arse. Se pare ca nu trebuie sa le aruncam la gunoi, ele mai pot fi folosite. Cititi articolul si o sa vedeti la ce.

Am fost tare multumita ca am rezolvat problema becurilor. Am lumina cat vreau in apartament si nu am nicio grija ca voi plati mai mult. Cu banii economistii am putut sa cumpar altceva util petru casa. Va sfatuiesc sa faceti la fel ca mine si n-o sa va pare rau.

Ma simt atat de bine in propria mea casa.Doresc ca toata lumea sa fie fericita asa cum sunt eu cu sotul meu. Sper sa fiu asa toata viata.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *