In urma cu o luna am decis sa-mi fac un blog cu un domeniu propriu. Pana atunci aveam un blog gratuit pe care ma jucam de a scrisul. Imi place sa scriu inca din copilarie, primeam numai note de 10 la compuneri. Blogul gratuit il am de cativa ani. Prietena mea cea mai buna a insistat sa fac public ceea ce scriu. Eu nu prea eram incantata de acest lucru pentru ca imi era teama de prejudecatile oamenilor, criticile ma descurajeaza.Dar am cedat la presiunea facuta de prietena mea.

Mi-am postat gandurile si tot ce am mai scris pe retelele sociale. Spre surprinderea mea blogul a fost vizitat de o multime de persoane. Avand atatia vizitatori, m-am gandit ca trebuie sa fac urmatorul pas, adica sa-mi iau domeniu propriu cu gazduire si sa devin un adevarat blogger.

Dupa ce mi-am construit blogul, am cautat o agentie SEO care sa ma ajute sa invat cat mai multe despre aceasta activitate. Nu aveam idee la ce agentie sa apelez. O alta prietena m-a ajutat, fratele ei era blogger cu vechime. Am ajuns sa vorbesc direct cu el. M-a sfatuit sa apelez la servicii SEO la agentie pe care o cunoaste bine si o recomanda tuturor.

Fratele amicei mele mi-a mai dat un sfat, daca imi doresc sa devin un blogger bun, ar trebui sa fac si un curs SEO. Agentia recomandata de el face si acest lucru. Dupa o saptamana de gandire, m-am hotarat sa fac cursul. Daca am pornit pe acest drum, vreau sa invat tot ce e nevoie pentru a deveni un blogger adevarat, mai ales ca imi place mult sa scriu. Sunt foarte incantata ca oamenii apreciaza ceea ce fac. Abia astept sa incep cursul SEO, sa invat cat mai multe. Nu mai sunt tematoare de criticile celor care imi citesc blogul.

Abia astept sa incep cursul SEO, sa invat cat mai multe. Nu mai sunt tematoare de criticile celor care imi citesc blogul. In fiecare zi sunt nerabdatoare sa ma uit la comentariile vizitarilor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *