Am mai facut o fapta buna cu ajutorul internetului , imi place atat de mult ca altii se folosesc de cautarile mele de pe internet.

O verisoara de a mea care a trait multi ani in strainatate, a hotarat cand a ramas insarcinata sa revina in tara ca sa-i fie mai usor dupa nastere, sa primeasca ajutorul parintilor.

In strainatate nu avea posibilitatea sa ramana acasa cu copilul, trebuia sa lucreze in continuare si ea si sotul ei. Atunci nu au avut alta solutie decat sa se mute inapoi in Romania, cel putin pana va creste copilul mai mare.

La Brasov au mostenit un apartament de la parintii lui, sotul verisoarei provine dintr-o familie bogata. Acum cativa ani am avut ocazia sa-i vizitez in Ungaria, locuiau intr-o locuinta frumoasa mobililata cu bun gust. Sincera sa fiu, am fost mirata sa aud ca lasa totul balta acolo si se muta in Brasov.

Sunt doua persoane care le place luxul, sa traiasca pe picior mare si mi-e teama ca nu le va fi usor sa se obisnuiasca cu viata noastra de aici. Cand au venit, i-am sunat sa le urez bun venit acasa si sa le spun ca daca au nevoie de ceva, sa-mi dea un semn.

Dupa cateva saptamani au venit la noi in vizita si au povestit multe. Ei de fel sunt cam laudalosi, au vorbit numai de noul lor apartament, ce au modificat la el, ce mobila au cumparat. Cand au mentionat faptul ca inca nu au gasit o canapea frumoasa pe gustul lor pentru living, m-am bagat in vorba cu ei, ca stiu eu un site unde ar putea gasi ceva ce s-ar putea sa le placa. Verisoara mea repede a incercat sa zica ca nu mai exista vreun site de profil pe care nu l-a vizitat pe internet.

Eu tocmai aflasem de la o prietena de un site care se ocupa cu asa ceva. Pe moment nu mi-am adus aminte de adresa site-ului, dar le-am promis ca pana seara voi avea adresa si ii voi suna sa le spun.

Ceva imi spunea ca nu au auzit de canapelele de la Tamos.ro  Eu am intrat pe site sa vad despre ce e vorba si mi-a placut foarte mult ce au la vanzare, era imposibil sa viziteze site-ul Tamos.ro si sa nu le placa ce vede acolo dupa cate am vazut eu ca aveau in Ungaria.

Pana seara am dat de adresa si asa cum am promis i-am sunat sa le zic, numele site-ului nu le spunea nimic. A doua zi verisoara imi da un sms in care scria ca in sfarsit au gasit ce isi doreau si imi multumeste pentru asta.

Ma bucur pentru ei  ca au revenit inapoi in tara si sunt fericiti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *