Am mai facut o fapta buna cu ajutorul internetului , imi place atat de mult ca altii se foloseste de cautarile mele de pe internet. O verisoara de a mea care a trait multi ani in strainatate, a hotarat cand a ramas insarcinata sa revina in tara ca sa-i fie mai usor dupa nastere, sa primeasca ajutorul parintilor. In strainatate nu avea posibilitatea sa ramana acasa cu copilul, trebuia sa lucreze in continuarea si ea si sotul ei. Parintii nu au fost de acord sa plece departe de tara. Atunci nu au avut alta solutie decat sa se mute iar in Romania, cel putin pana va creste copilul mai mare. Aici in Brasov au mostenit un apartament de la parintii lui, era o familie bogata. Acum cativa ani am avut ocazia sa-i vizitez in Ungaria, locuiau intr-o locuinta frumoasa mobililata cu bun gust.

Sincera sa fiu am fost mirata sa aud ca lasa totul balta acolo si se muta in Brasov. Sunt doua persoane care le place luxul, sa traiasca pe picior mare si m-am ca nu le va fi usor sa se obisnuiasca cu viata noastra de aici. Cand au venit i-am sunat sa le urez bun venit acasa si sa-mi spuna daca au nevoie de ceva.

Dupa cateva saptamani ma suna pe telefon sa ms intrebe daca nu stiu pe cineva ce sties a deblocheze o usa metalica. Usa lor de la apartament s-a blocat si nu stie ce sa faca. I-am zis verisoarei mele ca stiu eu un site www.deblocari-usi.org  unde ar putea unde ce s-ar putea sa se resolve problema lor cu usa. sa le placa. Verisora mea repede a incercat  sa spuna ca nu crede ca mai exista vreun site de acest profil Eu tocmai aflasem de la o prietena de un site cu deblocari usi metalice Bucuresti. Pe moment nu mi-am adus aminte de adresa site-utului, dar le-am promis ca pana seara voi avea adresa si ii voi suna sa le spun.

Pana seara am dat de adresa si asa cum am promis i-am sunat sa le zic, numele site-ului nu le spunea nimic. Dupa cateva zile imi da un sms in care scria ca in sfarsit si-au rezolvat problema cu usa si imi multumea pentru asta.

Ma bucur pentru ei  ca au revenit inapoi in tara si sunt fericiti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *