Mie imi place ca in fiecare zi cand dau drumul la calculator, sa ma uit ce e mai nou pe internet, citesc stirile zilei, apoi mai vorbesc cu prietenii mei, mai ascult un cantec. Doar dupa aceea ma apuc de ceea ce trebuie sa fac in ziua respectiva. Am o prietena cu care vorbesc mereu, tot imi zicea ca ii trebuie neaparat un laminator, dar inca nu poate sa-si ia din cauza lipsei banilor.
Acum vreo doua saptamani mi-a dat un mesaj pe mobil ca vrea sa vorbeasca cu mine urgent pe internet. Nu banuiam ce doreste sa-mi spuna. Era fericita ca in sfarsit avea bani sa-si cumpere un laminator si nu stia de la ce firma sa ia pentru a fi multumita de ceea ce cumpara. Eu cu cateva zile in urma am aflat de site-ul www.pin.ro/ si am intrat sa vad ce oferte au. Cand am observat laminatoare de vanzare chiar m-am gandit la prietena mea, mie mi-a placut ce am vazut.

Am inteles ca pe acest site laminatoarele profesionale si comerciale sunt impartite in functie de tipul aplicatiilor care le suporta, adica la cald, la rece sau combinate. Aceste echipamente sunt de calitate, pot fi configurate cu usurinta datorita tehnologiei implementate la nivel de serie.

Abia am asteptat  sa-i recomand prietenei mele sa-si comande de la aceasta firma un laminator. Cum amica mea are incredere totala in mine, asa a facut. A intrat imediat pe site-ul pe care i l-am indicat eu si s-a uitat la ofertele existente. Problema a fost ca ea nu prea stia mare lucru despre cumparaturile online. Tot eu a trebuit s-o ajut sa comande ceea ce-i trebuie.

Sunt fericita ca amica mea a reusit in sfarsit sa-si ia mult doritul laminator si sa faca cu ajutorul lui ceea ce isi doreste in viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *