Speranta moare ultima, iar oamenii care se imbolnavesc invata sa isi pretuiasca sanatatea si fac totul sa o redobandeasca.

In cercul meu de cunostinte, unii au facut greseli care le puteau fi fatale, daca nu renuntau rapid la diferite leacuri babesti pe care le-au gasit pe internet. Plantele medicinale pot face rau consumate in cantitati uriase si exista si in natura radacini, flori, scoarta de copac otravitoare care pot cauza moartea sau imbolnavirea altor organe.
Scriu despre toate acestea ca oamenii sa nu mai repete greselile pe care altii erau pe punctul sa le plateasca scump.

Cineva apropiat a facut o cura de ceai de tataneasa sa scape de un uter fibromatos pana i s-a facut greata de planta in sine, de gustul ei si a observat ca incepe sa aiba probleme cu vederea.

A avut mare noroc ca a vazut ca tratamentul nu da rezultate, in schimb incepe sa vada din ce in ce mai sters si a sistat tratamentul.

Dar de curele drastice cu spanz, ce ziceti? Acesta planta topeste organele interne ca acidul sulfuric si cu toate acestea exista oameni care pretind ca au folosit-o sau se arata amatori sa inghita bucati din planta ucigasa sau ceai din ea.
Allfinanz Ovb Romania asigurari sanatate face o educatie sanatoasa romanilor dupa ce timp de 40 de ani a acumulat experienta in statele europene. Iata ce am invatat eu de la consultantii financiari OVB:
-investitia in sanatate trebuie sa fie substantiala si pe termen lung. Degeaba spunem ca sanatatea este cel mai de pret bun, daca nu detinem o asigurare si nu cotizam luna de luna, acum cat suntem sanatosi.

Irosim bani pe orice altceva, dar nu investim in lucruri esentiale.
-in cazul in care ne imbolnavim, conditia elementara ca sa ne facem bine este linistea. De multe ori stresul ne provoaca boli grave. Cu o asigurare de sanatate mediata de OVB, dispar multe griji ale bonavului si aproape toate greutatile familiei. Stiind ca ai platit luna de luna, in cazul in care vei fi obligat sa stai mai mult la pat, vei fi sigur ca vei primi o suma elementara pentru cheltuieli de stricta necesitate.
-niciodata sa nu ne ducem la orice spital si la oricare medic, ci sa ne rezervam un loc in cele mai bune unitati si la cei mai buni specialist ai momentului. Sa nu umblam cu unitati de masura in cazul unor probleme asa de importante!
-sa nu stam linistiti acasa, incercand sa ne tratam singuri! Sunt depasite tratamentele acelea pe care le gasesti pe internet si orice secunda de intarziere, in care nu te prezinti la medic, sa soliciti ajutorul inseamna agravarea bolii.
-sa analizezi cu atentie ofertele de asigurari de sanatate si sa le alegi pe cele mai avantajoase. Da, alege acele asigurari care ajuta detinatorul in mai multe situatii, pe cele complexe, nu liniare!
OVB se ocupa de acest tip de asigurari in Europa de 40 de ani si l-a introdus si in tara noastra de 14 ani si toti cei care au beneficiat de prevederile contractuale sunt fosrte multumiti.

Consider necesara o educatie axata pe prevedere din scoala, de timpuriu, dar sa se faca si la locurile de munca fiindca multi dintre noi asteptam sa vedem ce se intampla maine, fara sa fim pregatiti material si spiritual pentru orice eventualitate.

Elevii ar trebui sa fie invatati ca atunci cand vor creste, vor avea la indemana:
-asigurarea de viata sau de sanatate
-asigurarea locuintei
-asigurarea unor bunuri de folosinta indelungata
-asigurarea unei pensii facultative.

La alegerea mediatorului trebuie sa se tina cont de:
-recomandarile de pe internet si experienta. Nu mai incape niciun dubiu in privinta seriozitatii, cand societatea sau firma respectiva isi desfasoara activitatea de 40 de ani neintrerupt si de 14 ani in Romania.
-disponibilitatea. Oricat de bun ar fi un mediator de asigurari, daca trebuie sa stai ore intregi la coada, numai pentru o informatie, cauta altul. OVB pregateste luna de luna consultant financiari care sa te consilieze gratuit si ai acces facil la acest serviciu.
-seriozitatea. Inexistenta niciunui litigiu intr-o perioada atat de indelungata de activitate este cel mai bun indiciu ca toate asigurarile au corespuns 100% prevederilor din contract.

Sper ca ati inteles ce poate face OVB Romania pentru voi, daca ii permiteti si ca veti avea grija de sanatate mai mult decat de orice altceva.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *