Optimizarea propriului site poate deveni ceva foarte greu de facut, mai ales daca nu exista experienta in acest domeniu. De aceea, cei mai multi patroni de magazine online prefera firme precum Seo-factory.ro, deoarece sunt adevarati experti in domeniu! 

Seo-factory.ro este o firma cu multa experienta in domeniul SEO si poate lucra cu fiecare client in parte pentru a produce cele mai bune rezultate. O firma care investeste in optimizare SEO face o decizie foarte buna pentru viitorul afacerii, deoarece totul se intampla in mediul online! 

Referinta naturala, cunoscuta si sub denumirea de SEO (Search Engine Optimization), este un set de tehnici menite sa imbunatateasca vizibilitatea unui site pe motoarele de cautare (Google, Bing, etc.), astfel incat sa se afle in cea mai buna pozitie in rezultatele cautarii. Spre deosebire de SEA (Search Engine Advertising) care este platit, SEO este gratuit. Cu toate acestea, implica o munca lunga si complexa. 

Optimizarea motoarelor de cautare (traducere literala a optimizarii motoarelor de cautare) urmareste sa satisfaca conditiile de atractivitate si calitate stabilite de motoarele de cautare care incearca in permanenta sa garanteze utilizatorilor de internet cea mai buna experienta de navigare. Exista doua tipuri de SEO:

Referinta „la fata locului”: acestea sunt tehnici care intervin direct pe factorii interni ai site-ului, cum ar fi structura, continutul, performanta acestuia.

Referinta „in afara site-ului”: acestea sunt practicile destinate sa intervina asupra factorilor externi ai site-ului, adica elementele care ar putea imbunatati indirect referintele sale: managementul comunitatii, reteaua de legatura.

Impactul SEO asupra ciclului de vanzari

In ziua de astazi, indiferent daca este inainte de a merge la magazin sau inainte de a face o achizitie online, facem cercetari pe web. Acesta este unul dintre marile interese ale internetului. Prin urmare, nu exista nicio indoiala ca o pozitie buna pe Google va avea un impact pozitiv asupra ciclului de vanzari. Imaginati-va ca ati  efectuat o cautare si ati putut vizualiza serviciile oferite de diferite companii. O persoana cerceteaza „Cum sa efectuez masurarea proprietatii”. Daca ar fi intalnit site-ul unui sondaj care a raspuns cu exactitate la aceasta intrebare, nu ar avea atunci tendinta de a apela la serviciile respective?

O companie si un brand ar trebui sa fie vizibile acolo unde iti cercetezi afacerea. Referintele locale merg, de asemenea, in aceasta directie. Este excelent sa folosesti cele mai bune tehnici SEO pentru strategia ta de marketing pe internet. Dar daca este doar un angajament pe termen scurt si nu reevaluezi site-ul in mod regulat, acesta nu va functiona cu adevarat.

Modul in care oamenii folosesc motoarele se schimba constant. Cercetarea lor evolueaza. Pentru a ramane pe prima pagina, in mod ideal in prima pozitie, trebuie sa urmaresti cum Google isi schimba modul in care isi claseaza rezultatele.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *