Pana in Craciun o verisoara de la tara m-a intrebat daca o primesc la mine de sarbatori. Normal ca i-am zis ca poate veni. Ea mi-a marturisit ca doreste sa vina la Bucuresti si pentru a face un tratament albire dinti. M-a rugat sa-i caut tratamente de albirea dintilor la preturi avantajoase.

Stiam ca o prietena si-a facut albire dentara de curand. Am intrebat-o unde a efectuat-o si la ce pret. Ea mi-a dat adresa unui site sa ma uit la oferte.

CityDent, este una dintre cele mai moderne cabinete stomatologice. S-au facut investitii in aducerea celei mai moderne aparaturi pentru ca clientii sa beneficieze de servicii stomatologice de inalta clasa.

Clinica dispune de cele mai moderne scaune stomatologice dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar. Aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala din tara.

Materialele folosite in cadrul clinicii ofera clientilor posibilitatea de a alege intre mai multe paliere de pret, pastrand calitatea serviciilor oferite.

Medicii clinicii au toti specializari in strainatate. Tehnologia folosita e si ea de ultima generatie care asigura cele mai bune servicii medicale clientilor.

Am sfatuit-o pe verisoara mea sa-si faca albirea dintilor la aceasta clinica din Bucuresti. Ea m-a ascultat si zilele astea a inceput acest tratament albire dinti. Albirea dentara se face pe o perioada indelungata de timp, dar merita efortul facut pentru ca dintii albi frumosi iti schimba total aspectul fetei, devii o persoana mult mai frumoasa, mai educata, poti merge oriunde in lumea fara nicio o rusine.

Verisoara mea s-a hotarat sa-si faca acest tratament albire dinti pentru ca doreste sa plece in strainatate, si-a gasit un loc de munca in Italia. Nu vrea sa se duca acolo sa fie tratata cu degetul, vrea sa lase o impresie buna inca de la inceput.

I-am spus ca bine face. Sunt mandra de ea, imi place cum gandeste. O sa-mi fie dor de ea, avem o relatie foarte stransa. Este ca o sora ma mica pentru mine care am ajutat-o de cate ori a avut nevoie de ajutor. Ma rog la Dumnezeu sa-i mearga bine acolo in Italia, sa-si indeplineasca toate visele.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *