Duminica m-am intalnit cu o fosta colega de liceu cu care m-am impacat foarte bine la scoala. Noi tineam legatura pe Facebook, dar fata in fata nu ne-am vazut de mult timp.

Am avut un soc cand am vazut-o, pentru ca s-a schimbat foarte mult de cand m-a vizitat ultima oara acum cativa ani. O stiam o tipa ingrijita, eleganta, cu o silueta de invidiat. In prezent, prietena mea are probleme cu greutatea corporala. Din cauza asta, nu mai e aceeasi persoana vesela din liceu.

Stiu cum e sa fii in aceasta situatie pentru ca si eu am avut aceleasi probleme pana acum un an cand am auzit de o clinica nutritie Bucuresti care mi-a schimbat viata. I-am povestit prietenei mele ca am incercat numeroase diete de slabire, chiar si exercitii fizice care nu au dus la rezultatele dorite. Reuseam sa dau jos cateva kilograme, apoi dupa un timp puneam pe mine dublu.

La o clinica de nutritie si estetica din Bucuresti, medicii nutritionisti mi-au facut un test ADN – Pathway Fit care iti spune exact ce nevoi are organismul tau (lipide, glucide, proteine, minerale etc.).  Dupa acest test, impreuna cu medicul am creat un plan personalizat al nutritiei in functie de predispozitiile si nevoile organismului meu care m-a indreptat spre un stil de viata sanatos si frumos J.

Toate aceste demersuri – am cautat clinica, m-am programat, am facut testul genetic, am discutat de multe ori cu medicii nutrititionisti, am respectat cu strictete planul de nutritie.. Problemele mele cu kilogramele in plus au disparut!

Am ajuns sa am greutatea optima, sa traiesc fara nicio grija. Inainte eram foarte stresata, nu puteam sa ma odihnesc bine, eram nervoasa – acum am grija de mine, mananc sanatos, dar si imi iau toti nutrientii despre care m-au sfatuit medicii sa le iau.

Cand i-am aratat prietenei mele cum eram acum un an, nu i-a venit sa creada. Am sfatuit-o sa mearga si ea la aceasta clinica pentru a avea si ea un plan personal de nutritie in functie de predispozitiile genetice si nevoile organismului sau.

E foarte important pentru o femeie sa fie multumita de propria persoana. Daca ea nu se place pe sine, atunci nici cei din jur nu vor fi prea prietenosi din cauza atitudinii sale.

Sper ca prietena mea sa-si rezolve problemele sale cu greutatea. E o fata buna care merita sa fie fericita. Ieri mi-a zis ca s-a programat la Clinica Lotus-Med. M-am bucurat pentru ea.

Sunt convinsa ca viata ei se va schimba.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *