De curand a fost ziua mea de nastere. Nasa mea mi-a facut o surpriza placuta sunandu-ma sa-mi spuna un la multi ani calduros. Nu a mai dat niciun semn de viata de multa vreme si de aceea am zis ca a fost o surpriza. Cu aceasta ocazie nasa m-a rugat sa ma interesez de agentii imobiliare care au preturi avantajoase. Mi-a marturisit ca are in plan sa se mute inapoi in tara anul viitor. In prezent ea locuieste in Italia de vreo 20 de ani. Cand a locuit in Romania, relatia noastra nu a fost prea apropiata, ne vedeam rar. Mereu simteam ca se crede superioara fata de familia mea si asta ma enerva foarte tare.

Acum cand m-a rugat s-o ajut, am avut o mica retinere pana i-am spus ca o sa ma uit pe internet sa vad cum e piata imobiliara. Retinerea a venit de la gandul ca ea nu a facut niciodata nimic pentru mine. Suntem in perioada sarbatorilor de iarna si trebuie sa fim oameni mai buni, sa facem fapte bune, sa iertam, sa daruim, sa iubim etc. Din acest motiv i-am promis nasei ca o voi ajuta. Stiam ca un prieten ma poate sfatui in aceasta privinta, lucreaza in domeniu.

Dupa doua zile de la ziua mea, l-am sunat si i-am zis ca am nevoie de ajutorul lui sa-mi spuna cele mai bune agentii imobiliare din tara. Fara nicio ezitare, amicul meu m-a asigurat ca cele mai avantajoase agentii sunt in Ploiesti. Nu m-am mai obosit sa caut pe internet altele pentru ca aveam incredere deplina in ceea ce mi-a zis prietenul meu.
Aseara i-am scris nasei un mesaj ca i-am gasit ce m-a rugat. Dupa 10 minute m-a sunat. Atunci i-am spus ca i-am gasit agentii imobiliare Ploiesti. Au cele mai bune preturi, asa cum si-a dorit. Parea ca nu prea are incredere in ceea ce spun.

Cand am simtit asta, am asigurat-o ca am aflat de la un amic care lucreaza in domeniu, daca nu ma crede, sa apeleze la altcineva. I s-a parut ca am gasit prea repede agentiile. Eu m-am tinut de promisiune, am aflat informatia care o vrea ea, altceva nu pot sa fac mai mult. Sunt convinsa suta la suta ca informatia e adevarata, prietenul meu lucreaza de mult in domeniu si este un tip destept, se pricepe la imobiliare. Ne stim de multi ani, am fost colegi de liceu si avem o relatie de prietenie speciala. Pot sa ma bazez pe sprijinul lui in orice situatie.

Cand am vorbit ultima oara, am stabilit ca vom petrece cateva zile impreuna alaturi de alti prieteni comuni cu care ne intalnim deseori in timpul anului in zilele libere pe care le vom avea cu ocazia sarbatorilor de iarna. Timpul petrecut cu prietenii mei e cel mai frumos lucru pe care pot sa-l fac in viata mea.

In fiecare an Craciunul il petrec alaturi de familie si rudele apropiate. Anul Nou il petrec alaturi de prieteni intr-un loc unde ne putem distra si relaxa la maxim. Locul il alegem cu cateva luni inainte de sarbatori.
Sarbatori fericite tuturor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *